pondělí 30. června 2008

Age of Conan: Pyramid of the Ancients

Pyramid of the Ancients vKhopshef Province ve Stygii je zajímavá instance. Bohužel stále dost zabugovaná, ale jinak hodně zábavná.
Před vchodem do pyramidy je Oracle - obrovský zlatý muž obklopen svými obdivovatelkami. Hned po vstupu dovnitř jsem se ocitl v jakémsi harému. Po zabití prvního tlustého eunucha začaly z harému houfně prchat nahé otrokyně. Značně netradiční prvek rozhodně potěší.
Mezi jinými se v pyramidě také nachází opičák Thak, který vystupuje v povídce Darebáci v domě (Rogues in the House). Tady střeží opět polonahou blondýnu v okovech.
Age of Conan přituhuje. Než jsem poprvé vstoupil do pyramidy, tak jsem viděl odhalenou bradavku jenom na vlastní testovací ženské postavičce. A tady se poprsím rozhodně nešetřilo.
Bohužel, hlavní quest v pyramidě je zabugovaný, takže nejde splnit. Rovněž dílčí questy tak úplně nenavazují - dveře, které mají být zavřené, jsou průchozí jako by byly vzduch. To jsou jasné vady n akráse. A tak i když jsem zabil hlavního bosse - démonického lorda Atum-Keketa, který se vydával za hodné Oracle a získával tak své naivní příznivce, hlavní quest jsem přesto nesplnil.
V pyramidě jsem však dotáhl level 40. Když jsem vylezl z chodeb pyramidy na denní světlo, mohl jsem poprvé nasednout na vlastního mamuta. Byl to nádherný pocit!
Mamut je naprosto úžasný. Zblízka je ještě mnohem hezčí, než jsem si myslel. Jezdí sice hodně pomalu (mám pocit, že stejně rychle jako já jdu), ale i tak je to paráda, když pod jeho tlapami duní zem.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

That is very attention-grabbing, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and stay up for searching for extra of your wonderful post.
Also, I have shared your web site in my social networks
My web site > grumpy cat