pondělí 23. června 2008

Age of Conan: Border Range a Outflow Tunnels

Border Range je hraniční území mezi Nemedií a Aquilonií, sousedící s Wild Lands of Zelata. Nachází se tu gigantické opevnění, kterým nedávno prorazili nemedijští vojáci. na každém kroku tu člověk potká památky na nedávné bitvy, mrtvá těla a předsunutá nepřátelská postavení.
Tohle je prazvláštní pahorek uprostřed území obývaného vlkodlaky. Neznámý čaroděj tu zřejmě prováděl nějaký rituál, který měl vlkodlaky vyvolat. Zbytky obrovských vlkodlačích těl zůstaly uvězněny v zemině pahorku.
Mnohem menší vlkodlaci se toulají po okolí a jsou vítanou kořistí. Na druhé straně pahorku jsem z čarodějova těla sebral magický svitek. Od té doby mě začaly pronásledovat přízraky Strážců svitku. Bohužel se většinou objevily v nejméně vhodnou dobu, například uprostřed boje s přesilou nepřátel.
Outflow Tunnels v Old Tarantii jsou plné hadů, krokodýlů, komodských varanů a banditů. Několikrát jsem tu i zařval, protože banditi mají nechutně dlouhý aggro range.
Docela mě pobavil jeden šlechtic z Tarantie, který mě poslal zachránit unesenou princeznu. Inu... princezna je to na tom podstavci.
Stygie mě nepřestává fascinovat. Khemi je naprosto nádherná lokace, přesně vystihuje mix Orientu , Egyptské říše a řecké Alexandrie.

Žádné komentáře: