středa 28. května 2008

Age of Conan: Tortage a Acheronian Ruins

Keonax ve světě Conanově se má k světu. jsem teď na 16. levelu a užívám si to.
Tady je zátiší s rybami, které jsem musel vybojovat na pirátech na molu. Krásně to ilustruje množství kouzelných detailů v téhle hře.
Pod městem Tortage se nachází Underhalls, rozsáhlé podzemní kobky. Tady se nachází vězení, kde vládce města Strom drží ubohé otroky podmaněné vůli temného božstva Thoth-Amona.
Ceremonial Master je dost tuhý boss, neměl jsem proti němu sebemenší šanci. Pravda, měl jsem pouze level 14 nebo tak něco, a bylo to o jedno dvě máchnutí meči.
S Ninjagonem jsem zažil první rozsáhlejší skupinové dobrodružství. Vypravili jsme se do Acheronian Ruins, rozsáhlé lokace obydlené Pikty, kteří tu uctívají pradávné netopýří bohy. Paleta questů tu byla docela pestrá, už jsem se sem vracel dvakrát a ještě mě to čeká potřetí. Hodně potěší, že questy jsou celkem zajímavé a dobře propracované. Příběhy mají hlavu a patu, dobře pasují do Conanova světa. Člověk má pocit, že se příběh nějak vyvíjí, že to není jenom najdi - zabij - přines.
Acheronian Ruins jsou zdařilé graficky, temná atmosféra je cítit na každém kroku. Všude tu jsou hromady lebek, piktové a ghůlové, netopýři. V trávě se skrývají hadi. Opravdu podařené místečko!
Vyměnil jsem dvojici mečů za piktský válečný kyj. Je to rázem hra o něčem jiném, rány jsou pomalejší a silnější. Navíc mám k dispozici stunovací bojové styly. Už se těším na pořádnou obouruční sekeru nebo meč.

Žádné komentáře: