středa 28. května 2008

Age of Conan: Destiny quest

Destiny questy se dělají v noci. Je to záležitost pro single player. Svůj osud si musí každý najít sám, bez pomoci.
Vyrážím z hospody. Město je tiché, až na občasné kolemjdoucí stráže Red Hand.
Hnutí Resistance chce oslabit kouzelnici Mithrelle, která na úbočí sopky pěstuje armádu otroků ovládaných vůlí prastarého boha Thoth-Amona.
Nejprve jsem musel získat svitek. Ukradl jsem pergamen z obchodníkova domu, na který jsme napsali pozměněný text kouzla. Svitek jsem donesl do domu kouzelnice Mithrelle a vyměnil za pravý.
Napřed jsem to chtěl pojmout jako plížící akci, ale pak mi bylo líto zkušenosti za zabití stráží. Vyčistil jsem celý dům, až na Mithrelle ponořenou do meditačního transu.
Další noc jsem vyšplhal na sopku. Mithrelle zaříkávala sopku, aby zabránila výbuchu. Používá při tom magický elixír připravený z panenské krve.
Přinesl jsem jí náhradní elixír, pro jehož přípravu jsem musel sehnat krev zkažené ženy. Ještě že jsem se domluvil s děvkou, kterou jsem na prvním levelu zachraňoval.
Čarodějka Mithrelle se chystá zahájit magický rituál na uklidnění hory. Zjevně si neláme hlavu s těly ubohých otroků, ze kterých čerpá životní sílu. Otrokáři jí zásobují stovkami nových obětí měsíčně. Na takové lodi jsem se dostal na ostrov i já.
Sopku elixír s krví přístavní děvky zjevně neuklidnil. Začala soptit. Když jsem prchal pryč, létala kolem mě žhavá láva a balvany pobíjely ubohé Acheronianské otroky, kteří tábořili pod vrcholkem.
Mithrelle asi neměla radost. Ale Resistance si teď může v klidu vydechnout.

Žádné komentáře: