středa 26. dubna 2017

The Witcher 3: Of Blood and Wine - 10 z 10

Dnes ráno jsem dohrál O víně a krvi. A stálo to zatraceně za to. Druhý datadisk Zaklínače je snad ještě lepší než původní hra. Rozsahem je obrovský, množstvím assetů se blíží samostatné hře.



Nechci se zbytečně rozepisovat o nádheře Toussaintu, radši sem dám pár screenshotů. A hned na začátek vyjasním - je to jasná 10/10. Lepší hru jsem snad asi nehrál.
Vposlední čtvrtině hry jsem pozoroval, jak se mi vyprazdňuje quest log. A říkal sem si, že už se asi blíží konec a že je to hrozná škoda. Chtěl bych to hrát dál. A hned po dohrání si říkám, že celého Zaklínače si tak do roka do dvou střihnu znovu. Protože taková paráda se nevidí často.
Datadisk O víně a krvi  mě přiměl znovu prolézt Velen a Skellige a najít všechny chybějící recepty na výroby zaklínačských brnění. Snažil jsem se získat všechny chybějící karty na Gwent - a přiznávám, že se mi to tak docela nepovedlo. Ale i tak to bylo naprosto super.
Unikátním prvkem datadisku je vlastní sidlo, které jsem získal coby zanedbanou usedlost. A postupně jsem si ho renovoval a upravil na kouzelné sídlo obklopené vinicemi a zahradami, plné stojanů s mými trofejemi a zaklínačskými mečemi.

Žádné komentáře: