sobota 30. května 2015

The Witcher: Svůdná čarodějka Keira

Krásná čarodějka Keira Metz je bývalá rádkyně krále Foltesta. Po pádu Temerie do rukou Nilfgaardu se schovává v malé zavšivené chatce před lovci čarodějek.
Keira mi pomohla najít důležitou stopu po Ciri. Sestoupila se mnou do kobek maskovaného elfího čaroděje a pomohla mi při první půtce proti Wild Huntu.
Keira hraje svojí hru. Poslala mě vyčistit věž na ostrově Fyke Isle, kde kdysi sídlil mocný čaroděj. Jeho věž plná krys hostila přízrak mladé ženy - abych ji osvobodil z prokletí, musel jsem jí přivést jejího milého. Láska bohužel nevítězí - prokletí bylo zlomeno, ale mladík to zaplatil životem. Svět Zaklínače nejspíš nezná moc dobrých konců.
Nakonec se mi podařilo se s Keirou vyspat. Za všechno, co jsem pro ní udělal, to byla sladká odměna.
Romatický večer ve dvou však neměl dobrou dohru. Ukázalo se, že Keira příliš touží po odkazu čaroděje z Fyke Isle. Ten se kdysi zabýval výzkumem moru. Výsledky jeho práce by mohly vést k vytvoření vakcíny - anebo také biologické zbraně.
Nakonec se mi podařilo Keiru ukecat, aby mi dala čarodějovy záznamy a odešla do zaklínačského hradu Kaer Morhen. Tuším, že se ještě potkáme.
Opět volby, volby: celý tenhle quest chain je od věže na Fyke Isle naprosto nepovinný. Dokonce jsem mohl v jednu chvíli Keiru zabít. Opravdu mě fascinuje, jak je hra variabilní.

1 komentář:

lesmoski řekl(a)...

browse around these guys Get the facts Source cheap designer bags replica navigate here Go Here