pátek 6. dubna 2012

Modern Warfare 3: Dohráno, 9,5/10

Tak jsem to dohrál. Bylo to skvělé. Třetí díl Modern Warfare je technicky opět o kus dál. Hraje se to báječně, grafika je úchvatná, naskriptované sekvence působí naprosto přirozeně. Nepřátelé se chovají inteligentě a rychlý sled akce nedá vydechnout.
Hra mi ukazuje, že mám splněno něco přes 50% kampaně. Jestli to správně chápu, tak pro vyšší počet procent je nutné hrát na vyšší obtížnost.
Takhle mi hra přišla na normální obtížnost právě tak akorát. Na některých tuhých místech jsem musel hledat správnou taktiku, což je přesně to, co od akčních her člověk čeká. 
Bohužel je hra zcela lineární, alternativní postupy tu nejsou (anebo o nich nevím).
Samotného mě překvapilo, že už je konec. Čistého času mám odehráno šest a půl hodiny. To jistě není mnoho.
Celou dobu jsem se skvěle bavil. Spoustou skvělých herních pasáží jsem doslova jen proběhl během pár sekund, aniž bych si je stihl vychutnat. Hra má rychlé tempo, mezi hvízdajícími kulkami není většinou moc čas na nějaké velké taktizování. Nepřátel jsou spousty a jdou k zemi jako mouchy. Některé mise se dají uhrát během několika málo minut.

Ve hře ještě jsou samostatné scénáře, které se dají hrát single player. Některé mise jsou i za stranu teroristů, ale proč bych proboha měl chtít hrát za Makarovova žoldáka? A pochopitelně je tu multiplayer, ale ten mě v tomhle druhu her moc nebaví.
Proč nedávám 10/10? Protože 16 misí přece jen není dost. Být kampaň tak o polovinu delší, užil bych si to víc. Takže za mě 9,5 z 10.

3 komentáře:

titool řekl(a)...

go to website over at this website get redirected here visit this web-site other this hyperlink

Anonymní řekl(a)...

look what i found replica bags buy online click for source Dolabuy Gucci Click Here replica bags china

quusha řekl(a)...

b6z16j6m57 s1p04u0t77 a4t86e9c94 u4u56h0z06 u3q20h7n05 r2a24w0m46