pátek 28. prosince 2007

Company of Heroes: zákys

Tak jsem se zasekl na protiútoku na kótu Mortain. Začínám se třemi tanky a jednou rotou pěchoty, velitelský sektor na vrcholku kopce mi seberou nepřátelé do 30 sekund po zahájení mise a v sektoru je asi 10 silných nepřáítelských tanků. Navíc je tu hodně nepříjemný mód bodování. I když se snažím, zvládnu první nápor a začínám postupně zabírat nepřátelské pozice, je mi to stejně pendrek platné. Buď prohraju na body, protože hordy nepřátel zajímají mnohem rychleji než já, nebo mě nepřítel utahá kvůli nedostatku zdrojů a faktické nemožnosti rozjet základnu, výsledek je tentýž: jsem potupně poražen. Nedokážu to vyhrát ani na nejjednodušší obtížnost. Mám pocit, že je tu něco špatně, nepřátel je jako vos a po celovečerním snažení nejsem cíli o nic blíž.
Je dost možné, že to souvisí s tím, že předcházející misi jsem dokončil s odřenýma ušima. To je mi ale celkem houby platné. Když jsem peklo obrany kopce absolvoval znovu, sice jsem dokázal udržet základnu ve městě, ale misi jsem stejně prohrál, protože mi náckové vzali kopec. To nepotěší.
Tak nevím, jsem blízko rozhodnutí se na to vykašlat, protože mě to po desáté už nebaví. Stupidní bodovací systém, který je v této misi použit poprvé, se mi hnusí. Chci si hrát svým tempem, postupně obsazovat území a zabezpečovat ho obranou. V téhle misi to zjevně nejde.

Žádné komentáře: