pondělí 17. prosince 2007

Call of Duty 4: Veliké finále

Zaútočili jsme na raketové silo v Altajském pohoří, obsazené Zakhaevovými separatisty. Odstřihli jsme zásobování elektřinou a otevřelitak cestu pro posily.

Zabránit odpálení jaderných raket se však nepodařilo. Dvě rakety dlouhého doletu, každá naládovaná desítkami hlavic, odstartovaly směrem k východnímu pobřeží USA.

V zuřivé bitvě o základnu jsme napřed ovládli sila na povrchu a pak jsme se probili do podzemí, až do samotného velína. Tam jsme raketám odeslali samodestrukční kód.

Dostali jsme zprávu, že Zakhaevovy síly se pohybují po blízké dálnici. Divoká přestřelka na korbě ZILu byla jedním z nejsilnějších zážitků ve hře. Podařilo se nám zlikvidovat několik aut, ale helikoptéru jsem sundat nedokázal.
To se vymstilo za chvilku, když jsme vyjeli z tunelu. Helikoptéra odstřelila most a náš náklaďák havaroval. Po krátké přestřelce nás obklíčili separatisté. Bylo hodně zle. Dostal jsem zásah granátem, koupil to i kapitán Price.
Helikoptéra si sedla vedle mostu a ten parchant Zakhaev si nás přišel podat. Chudáka Gaze sejmul zblízka pistolí.
Kapitán Price mi s posledním výdechem poslal po asfaltu svoji devítku. Nezaváhal jsem. Sejmul jsem Zakhaeva i jeho gorily.
A to byl konec krize, o které se světové tiskové agentury nedozvěděly (až na jaderné vymazání Bagdádu). Co lidstvu hrozilo a co se proti tomu muselo udělat, to si odnesli moji spolubojovníci do hrobu. Desátníka Soapa, příslušníka SAS, který to jako jediný přežil, za chvilku vyzvedli Rusové a odvezli do nemocnice.

Jako bonus je k CoD4 přilepena krátká mise osvobozování letadla přewd teroristy. Celkem fajn přestřelka, která nicméně nesnese srovnání s megařežbou v některých misích hlavní kampaně.

Po technické stránce CoD4 perlí. Je to skvělé, je to výborně hratelné. Skousl jsem to za čtyři dny na obtížnost Regular. Mám pochybnosti, zda bych to na vyšší obtížnost vůbec dokázal dát. Tady byla celková hratelnost naprosto super, až na některé momenty, se kterými jsem se mořil desítky minut, než jsem je se štěstím absolvoval.
Je to super hra a super jsou ty moderní jednotky, se kterými se přece jenom bojuje o hodně jinak nž ve Druhé světové.
Moc mě to potěšilo.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hey! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

http://apeter.com/activity/p/159098/
http://aozkentavros.gr/content/rapidly-keys-through-how-get-free-active-twitter-followers-referred
http://amfilms.hash.com/users/OctaviaMo
http://anspibasketbo.altervista.org/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=59174
http://anepowa.com/newsite/?topic=elementary-cleaning-benefits-of-hiring-social-media-services-solved

my web-site; pienzan

Unknown řekl(a)...

yeezy boost 350
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry outlet
moncler online outlet
manolo blahnik outlet
adidas yeezy
ugg boots uk
superdry clothing
ed hardy uk
zzzzz2018.7.27