čtvrtek 4. ledna 2018

Assassin's Creed Origins: Sloni

Sloni jsou zdaleka nejtužší protivníci ve hře. Jsou ještě hustší než bohové, kteří se ve hře obšas objevují jako free DLC.
Jednak jsou neskutečně velicí a silní, jednak jsou rychlí a pohybliví. A smrtící. Když si člověk nedá pozor, slon ho zabije na tři čtyři rány.
 Nemá vůbec smysl se pokoušet o slona na nižší úrovni než maximální 40.
Prvního slona jsem se učil celý večer. Zkoušel jsem spoustu věcí, zbraní a taktik. Několikrát jsem dostal slona na 20%, pak se ještě víc rozdivočel a přejel mě.
Je pravda, že jsem se tak nacvičil, že jsem byl schopen reagovat na slonovy zvuky a vyhýbat se jeho útokům. Ale ne stoprocentně: člověk vždycky udělá nějakou chybu.
Nakonec se mi nejlíp osvědčila taktika kombinace epického lehkého luku s efektem Heal on Hit a kopí. Pomocí luku si rychle vyrábím adrenalin a zároveň se léčím. A když mám adrenalin naplno, narvu kopím Overpower nablízko. Stačí, když se to povede několikrát. A samozřejmě se musí hodně běhat, sbírat šípy a léčit se.
Když jsem dostal prvního slona - římského v nilské deltě, bylo to pro mě neskutečné zadostiučinění a radost.
Duhrý slon je na jihu v poušti.

Pokud se správně pamatuji, měl nepříjemné ranged útoky, ale nablízko neútočil tolik jako slon v deltě. Což bylo pro mojí taktiku mnohem příjemnější.
Stejná taktika, šel dolů snad na druhý pokus.

Další byla dvojice slonů na jihu. Docela nepříjemní: jeden - tuším ten červený - po mě šel meele, druhý ranged.
Osvědčilo se mi oba slony ohlodat na nějakých 20% a teprve pak zabít napřed meelee slona.
Modrý slon pak sice přepnul do meelee módu, ale už to nebyl takový problém.
Poslední slon byl Říman na západ od aquaduktu v Kyrenaice. Nic moc náročného.

3 komentáře:

jeje řekl(a)...

La reproduction chaussure nike free run proposée par le Mark I a été rejetée et le gouvernement américain a demandé à des chaussure nike tn pas cher homme fournisseurs de couteaux militaires d'élaborer des spécifications pour un couteau Air Jordan 14 soldes de combat moderne utilisant les dessins du Mark I et les patrons civils air jordan femme basse de chasse / couteaux. Sampaguita est actuellement le national chaussure nike homme asos envoyer des fleurs philippines. Une robe que vous avez vue sur basket nike air max tavas bleu marine midnight navy un mannequin ou quelqu'un d'autre pourrait ne pas vous flatter aussi bien que vous le asics gel lyte v coral reef pas cher pensiez.

jasonbob řekl(a)...

air jordans
moncler jackets
moncler outlet
kyrie 6
birkin bag
longchamp handbags
kd shoes
off white nike
off white jordan 1
yeezy shoes

slesed řekl(a)...

n5x08s6q16 r7h61p9y42 k6g40x5a33 f8f26p4v42 l2w34j1t68 q7g96q9z88