čtvrtek 4. ledna 2018

Assassin's Creed Origins: Krásy Nilu

Taharqa, stavitel z Letopolisu, je jedním z cílů. Má asi nejzajímavější osud a postavu. Dlouho jsem mu pomáhal, než se odhalil a pokusil se mě otrávit.
Údolí Nilu u Fajjúmu.
Gladiátorka v Krokodilopoli.
Obrovský starý zápasník v Krokodilopoli nabídl jeden z nejoriginálnějších side questů ve hře.
Hrobky nemají chybu. Sice v nich člověk moc nezbohatne, ale dají se tu najít zajímavé zbraně. A občas nějaký ten oltář na levelování.
Obří bílý krokodýl je posvátný. Vyšetřoval jsem jeho nemoc.

Několikrát jsem navštívil starověký nevěstinec. Fresky na stěnách a polonazí návštěvníci je maximum, co je ve hře vidět. Zvuková kulisa je ovšem působivá.
Líbí se mi, jak hra pracuje s egyptskými božstvy. Bayek je pravověrný věřící Egypťan a nezdráhá se pomáhat různým chrámům a kněžím.
Apisův kněz.
Úchvatná řecká svatyně ve Fajjúmu.

3 komentáře:

jeje řekl(a)...

asics chaussures running pour homme patriot Je aime juste asics gel lyte v grise la notion de créativité comme étant le sens précis d'une chose, mais air jordan 1 low homme ce qui nous intéresse vraiment, c'est que la créativité a femme nike air max 90 grise leopard chaussures un prix en termes de disponibilité ou d'essentiel pour adidas zx flux pas cher soldes son gagnant Nike Shox Navina. La marche est un moyen asics gel lyte concepts sain de soulager l'arthrite du pied et du air jordan 11 low georgetown gs price bas du dos. Nike Shox R3 et de nouvelles activités sportives chaussure nike femme air max thea de mode pour eux, Nike Shox R3 ne peut pas se air max 2015 nike tromper.

jasonbob řekl(a)...

jordan shoes
curry shoes
hermes
golden goose sneakers
yeezy boost 380
yeezys
kd 13
off white jordan 1
yeezy boost 350
supreme shirts

mcthate řekl(a)...

f5l61v6k72 k2f56b8i23 s2r85k5g85 h0f60d8o26 j0y56f0h47 v4l48l5j76