úterý 11. listopadu 2014

WOW: Dragon Soul raid - zúčtování s Deathwingem

Dragon Soul je poslední raid Cataclysm před Mists of Pandaria. Vypravili jsme se tam s guildou Eonarians.
Úplně jsem nepochopil, proč se do raidu chodí přes Caverns of Time. Začátek raidu se odehrává v Northrendu u Wyrmrest Temple. Deathwing krouží kolem věže a rozsévá zkázu mezi následovníky ostatních dračích aspektů.
Nakonec si Deathwing přišel s námi promluvit až na vrchol Wyrmrest Temple. Pomocí létající lodi Skyfire jsme ho dostihli a padáky naskočili na jeho záda.
Hodně zajímavá část raidu se odehrává na Deathwingových zádech. Herně jsem si tuhle část moc neužil, protože celý raid byl na 90.levelu a museli jsme se drže zkrátka, abychom nepobili NPC, které se musí napájet krví a pomocí s nimi odpalovat pláty kryjící Deathwingův nestvůrný hřbet. Tenhle fight si nejvíc užili tanci.
Deathwinga jsme nakonec přemohli a svrhli ho do Maelstromu. Ostatní dračí aspekty nám přišly blahopřát.
Bohužel blahopřání přišlo trošku předčasně: Deathwing se z Maelstromu vynořil a nakonec nám předvedl ještě krátkou ukázku své moci.
Museli jsme postupně zabít chapadla vyrůstající z jeho těla a nakonec i obrovskou hlavu. Jsem moc rád, že jsem si tenhle raid mohl zahrát. Je hrozně zajímavý a rozhodně naprosto netradiční. Deathwing je asi největší potvora, jaká kdy byla v nějkaém raidu. Sekvence na jeho zádech rozhodně patří mezi nejoriginálnější záležitosti za celou historii WoW, která snese srovnání snad jen s C'Thunem.

8 komentářů:

SSSSSS řekl(a)...

nike mercurial vapor
cheap oakley sunglasses
links of london
links of london sale
adidas ultra boost 3.0
kyrie 4
moncler jackets
nike air force 1
moncler jackets
nike roshe

jeje řekl(a)...

Premièrement, Hyperfuse, bien sûr, n'avait pas adidas zx flux noir femme pas cher de technologie flywire, elle est principalement faite d'hyperfuse. À mon avis, ce sont certains de vos meilleurs allume-cigares là-bas pour votre argent durement gagné. Showbiz est la célébrité, beaucoup de gens doivent obtenir une paire de fierté spécifique (exclusive) Air Force en 1. De nombreux vêtements sont accessibles à asics femme gel lyte bleu des coûts assez réguliers et réduits, tandis que certains sont vendus à des taux plus élevés. Les fleurs donnent également une huile essentielle semblable à celle du jasmin (Jasminum grandiflorum). Plusieurs experts de l'inconfort affirment que l'état du pied, de la jambe et de diminuer nike air jordan homme noir à nouveau l'arthrite souffre de nombreuses causes.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

ugg outlet
nike outlet factory
pandora charms
michael kors outlet
coach outlet
north face
red bottom shoes
coach outlet
coach outlet factory
christian louboutin shoes

jasonbob řekl(a)...

kobe shoes
kyrie 5 spongebob
golden goose starter
longchamp outlet
golden goose outlet
moncler
supreme sweatshirt
supreme clothing
supreme hoodie
jordan 1 off white

SeoMaster789 řekl(a)...

I think this is an edifying post and it is useful and capable. I am always searching online for articles that can help me. I truly believe these site requirements additional consideration. I favor which a great deal. 메이저사이트

Anonymní řekl(a)...

https://twitter.com/totobobbi This seller is in a class of his own. He delivers consistently high quality back links with exceptionally high DA. 토토사이트

SeoMaster789 řekl(a)...

Very good blog post.Much thanks again. Cool. 토토사이트

shyshour řekl(a)...

check my reference their explanation click over here article see post https://www.dolabuy.co