neděle 30. listopadu 2014

WoW: Giganti z Gorgrondu

Gorgrond je asi nejvíce variabilní zónou z Warlords. Jižní část je tvořená hustou neprostupnou džunglí, tu a tam rozčleněnou horskými hřebeny a kotlinami zarostlými houbami. Střední část tvoří obrovskou písčitou pánev s pískovcovými skalami a kaňony, po které se procházejí obři. Na severozápadě jsou rozsáhlé sirné prameny.
 A severní část regionu patří Iron Horde - tady se nachází obrovská základna Blackrock Foundry, Grimrail Depot a obří přístav Iron Docks.
Docela dlouho mi trvalo, než jsem se v Gorgrondu zorientoval. Čas od času jsem nemohl dál, protože na hlavní cestě bojovali dva giganti a jejich služebníci.
 V boji přitom používali AOE a Root ability, které znemožňovaly kolem nich jen tak proběhnout.
 Člověk opravdu cítil respekt před obry, kteří mě mohou během chvíle zadupat do země.
 V Gorgrondu se nachází řada zajímavých elitních mobů, které je možné lovit. Ulovil jsem je všechny a vysloužil si tak splnění achievementu.Vybudoval jsem si tu dřevařskou základnu, abych posílil Lumber mill v hlavní základně. Podle toho se pak odvíjel příběh - šel jsem na jih do džungle po stopách trpasličí expedice a rostlinýc stvoření botani.
Botani v džungli loví ostatní tvory a krmí jimi obřího genesaura Iyu, jehož uctívají jako boha.
Na konci questchainu se mi podařilo Genesaura Iyu ovládnotu a využít k útoku na základnu Iron Horde.
Boj u brány byl opravdu epický. Sice jsme bránu nerozbili, alespoň jsme však zničili hordí vojsko včetně jejich  velitele.

Žádné komentáře: