sobota 15. listopadu 2014

WoW: Zničení Dark Portalu

Pod Dark Portalem věznila Iron Legion Gul'Dana, warlocka sloužícího démonické Burning Crusade. Magická energie, kterou z něj vyssávali, napájela Dark Portal. Prvním úkolem proto bylo tento rituál přerušit. Ač nerad, musel jsem Gul'Dana osvobodit.
Orkové v Tanaan Jungle jsou opravdoví divoši.
Celá cesta přes džungli je fázovaná - NPC se pohybují s hráčem a přesouvají se z jedné lokace na druhou, takže postava, která zadala quest, si jej vyzvedne na jiném místě. Tohle dává hře naprosto skvěly rozměr: ještě nikdy jsem to neviděl s tak velikou skupinou NPC, jako tady.
Postupovali jsme džunglí, nechávali za sebou vypálené vesnice a stržené mosty. Atmosféra malé skupinky hrdinů obklopené nepřátelským světem byla opravdu bezchybná. Naše malá výprava se probila od Dark Portálu k obrovské aréně, které vládne jednoruký ork Kargath.
V aréně jsme si museli vybojovat svobodu pobitím stovky Kargathových orků. Cestou jsme osvobozovali zotročené Draenei, takže se naše jednotka postupně rozrůstala.
Pod Dark Portálem zuřila bitva, kterou jsme ukončili proražením přehrady a zatopením údolí.
Obrovský kanón byl připraven k invazi do Azerothu. Rozhodli jsme se zmocnit se ho a použít jej ke zničení Dark Portalu.
Obsadil jsem jedno z postranních děl a rozséval oheň mezi přibíhající orky z klanu Shadowmoon.
Silným výstřelem jsme rozbili Dark Portal na kusy. Azeroth byl zachráněn - a my jsme zůstali na Draenoru.
Prchali jsme k lodím. Běžel jsem po boku Thralla, mág Khadgar tvořil zadní voj.
Zmocnili jsme se několika křižníků. My z Alliance jsme zamířili do Shadowmoon Valley, válečníci Hordy zamířili na severovýchod kontinentu do Frostfire Ridge.

Žádné komentáře: