úterý 4. listopadu 2014

WoW: Sólování starších instancí

Prošel jsem si pár starých dungeonů a raidů, abych měl s Keonuxem splněno. Některé raidy jsem hrál jen s warriorem, některé jsem viděl poprvé, protože v období, kdy se intenzivně chodily, jsem nehrál nebo jsem na ně neměl equipment.
Finální boss v Halls of Origination. Dungeon má tvar obrovské pyramidy a je hodně vizuálně působivý. Jako všechny dungeouny v Uldumu je inspirovaný egyptskou mytologií a kulturou. Vyšel v rámci datadisku Cataclysm.
Magtheridonova hlava naražená na kůlu v Honor Holdu. Tenhle boss je ještě z Burning Crusade. Vzpomínám si, jak mě fascinovalo, když jsme kdysi obrovského Magtheridona pozorovali zkrz mřížovanou podlahu Blood Furnace, dungeonu, který se nachází nad Magtheridon's Lair. Je fajn, když si člověk může takovéhoto bosse podat sólo.
Brutallus, obrovský démon na zahradě Sunwell Plateau. Tenhle raid byl poslední před Wrath of the Lich King. Je výrazně propracovaný, rozlehlý a zajímavý.
Kil'Jaeden se hrabe z díry na závěr Sunwell Plateau. Boj s Kil'Jaedenem je trošku delší, přece jen je to raid původně dimenzovaný pro 25 lidí. S trochou běhání před NPC jsem ho po chvilce ustřílel.

Žádné komentáře: