sobota 6. července 2013

Ipad: Bridgy Jones

O dovolené jsem se trošku věnoval hrám na Ipadu. Napíšu sem o pár hrách, které mě zaujaly.

Bridgy Jones je geniální záležitost s výborným designem,jako dělaná na dotykové ovládání. Je to o stavění mostů přes propasti, po kterých musí přejet lokomotiva s osobitým strojvedoucím a jeho psem. Hra je ve 2D, ale i tak dá postavení toho správného mostu dost přemýšlení.

Stavění mostu je na první pohled trošku podobné World of Goo, ale tady jde měnit délka trámů. Geniální doplněk je ovládání lokomotivy hráčem: nestačí postavit ten správný most, navíc se musí i správně přejet. V několika misích jsem přejezd poctivě trénoval, než se mi to podařilo jak jsem chtěl.
Hra má hodně dobrý fyzikální model, funguje tu statika i dynamika (záleží, jak rychle lokomotiva jede a zda se na mostě zastaví anebo jen projede). Hra má nápaditou a vtipnou grafiku. Mise mají chytrý design, každá z nich je jinak zajímavá.
Každá mise navíc obsahuje několik challenges - sebrat kostičku pro psa, použít jen určitý počet trámů, neztratit ani jednu bednu z nákladu, nasbírat určitý počet bodů apod. Naštěstí jdou challenge plnit jedna po druhé, při každém pokusu se zaměřit na splnění jen některých challenge.

Mám odehráno asi 13 misí, protože se s tím dost piplám a plním všechny achievementy. Rozhodně to budu hrát dál. Tohle se opravdu povedlo.

3 komentáře:

SSSSSS řekl(a)...

bape clothing
michael kors outlet
nmd
adidas pure boost
gucci belt
stephen curry shoes
christian louboutin shoes
kevin durant shoes
balenciaga shoes
yeezy boost 350 v2

SSSSSS řekl(a)...

air jordan
cheap jordans
damian lillard shoes
ultra boost 3.0
jordan 4
lacoste polo
adidas eqt support adv
air jordan 6
moncler jackets
calvin klein outlet

jeje řekl(a)...

Une personne peut trouver à la fois crampon nike pas cher decathlon bas, moyen ou substantiel inférieur. Ces jours-ci, leur inventaire de points de vente au détail surpasse les vêtements. Les feuilles séchées, cependant, sont trempées dans l'eau et transformées en cataplasme, puis appliquées sur les ulcères indolents. L'affaire sera même Air Jordan 6 France récupérer au cas où la commande est terminée vente complète. cela semble métallique et lisse et vendant des trains de jouet en bois bloqués. Essentiellement, cela signifie que les coupes très basses sont considérées comme adidas zx flux chaussures étant généralement à l'entrée.