pondělí 29. října 2012

Dishonored: Záchrana Overseerovy sestry

Po vyřízení overseera Campbella jsem uprchl na zadní dvůr. K loďce čekající na pobřeží se dá proběhnout velice rychle, ale je tu spousta věcí k prozkoumávání. Dvůr je střežen strážemi provázenými velkými psy. Docela dlouho mi trvalo, než jsem se naučil stráže správně likvidovat: je třeba napřed šipkou uspat stráž a pak se rychle zbavit psa - ideálně šipkou. Zabití psa nemá na achievementy vliv a těchhle zuřivých bestií mi opravdu nebylo líto.
V ubytovně jsem oknem shlédl asistovaou sebevraždu jednoho z Overseerů, který se nakazil morem. Jeho kolega ho probodl mečem za recitace náboženské litanie. Bylo to hodně podobné harakiri.
V zastrčené uličce jsem byl aktivním svědkem souboje tří Overseers: jeden z nich bránil svoji sestru obviněnou z čarodějnictví. Rozhodl jsem se mu pomoci a uspal jsem oba útočníky pomocí otrávených šipek.
Za odměnu mi Overseer prozradil kombinaci k sejfu. To trošku zamrzelo: sejf už jsem dávno předtím vybral (našel jsem dva různé hinty, které kombinaci prozrazují, tenhle byl třetí).

Žádné komentáře: