neděle 15. března 2009

Empire: Smoke mod

Nainstaloval jsem si k Empire Smoke mod. Spolu s novým patchem dělá se hrou vizuální zázraky. Vypadá to graficky naprosto neskutečně: bojiště je po každém výstřelu zahaleno hustým dýmem, který se jen neochotně rozpouští.
Tady ty dva screenshoty jsou z ilustrační bitvy, kterou jsem si zkusil proti Anglii. Nemají nic společného s mojí rakouskou kampaní. Nicméně jsou dokonale epické a graficky neuvěřitelné. Nebyl bych věřil, že je něco takového možné. A co potěší nejvíc: hra nadále šlape jako kytka, FPS je v pohodě únosné.
Navíc jsem si stáhl Music mod, který upravuje bojové pochody. Je to radost, když se mužstvo hne, bubeník spustí marš a k tomu řízné flétny. O moc lepší atmosféra, než s originálním bubnováním. Škoda jen, že Radeckého marš do tohoto historického období nepatří!

2 komentáře:

SSSSSS řekl(a)...

longchamp bags
michael kors purses
michael kors outlet
michael kors outlet online
air jordan 11
adidas superstar
caterpillar shoes
pandora bracelet
pandora bracelet
hermes handbags

jeje řekl(a)...

Une paire qui ne se défait pas une air jordan pour bébé pas cher fois que vous avez une coupe rapide dans la zone dure. En ce qui concerne les tenues d'été des femmes, les femmes adorent sembler excellent et cela implique d'acquérir probablement le plus tard dans les étiquettes de vêtements de la ville. Néanmoins, tous ne sont pas dans la posture pour fournir nike air max classic bw amerika de puissants résultats à ses consommateurs. Serait-il vraiment possible de commander une paire de chaussures de basket-ball d'excellente qualité que je peux gérer? La réponse est, totalement. Nike Shox R3 vous trouvez à la recherche d'aide sur le sujet. Des technologies sophistiquées de haute technologie ont été utilisées lors basket adidas zx flux w noir blanc et rose de la fabrication de Nike Footwear.