sobota 11. října 2008

WAR: Rank 20

Ellyrion je rozdělen na území High Elfů a Dark Elfů. Za úsvitu jsem se zatoulal do brány střežící průsmyk, který spojuje obě části. Bohužel je brána uzamčena a neprostupná.
Na jihu Ellyrionu se na ostrově nachází město Tol Elyr, kdysi hlavní město Ellyrionu. V ranním slunci se jeho blostné věže se zlatými ornamenty leskly, až oči přecházely.
Připletl jsem se tu k zajímavému boji - hráč High Elfí lučištník ranku 30 tu zabíjel hráče mezi rankem 15-20 plnící Public Quest. Spolu se dvěma dalšími hráči jsme ho nakonec dokázali udolat.
Dokončil jsem tu rank 19 a konečně získal právo vlastnit jezdeckého vlka. Je to skutečná rozkoš, prohánět se na něm krajinou! Rychlostní boost není až tak velký - snad 30%, ale přistihl jsem se, že teď z vlka skoro neslezu.
Pravdou je, že se to vyplatí hlavně po cestách a v bezpečné krajině. Na území plném nepřítel trvá příliš dlouho, než vyvolám squiga.
Přerušil jsem plnění questů a vyrazil jsem plnit Tome Unlocks na Tier 1. Už na příštím ranku se mi Tier 1 navždy uzavře, začnu se tam měnit ve slepici. Proto jsem se vypravil zpět do Mount Bloodhorn, abych našel všechna skrytá místa a odemkl všechny záznamy v Tome of Knowledge.
Tenhle screenshot je ze startovací oblasti Greenskins. Právě jsem byl vystřelen katapultem do Ironmane's Lock, gigantického trpasličího zdymadla. Potěší, že letím na vlku.