pondělí 20. října 2008

WAR: Raid v T3

V nedělï jsme měli guildovní raid. Členové naší guildy Runeblade of Darkness mají teď už dost slušný equipment. Řada z nich má level 30 a více. Chudáček chcípák Keonax na 21 tam byl spíš pro ozdobu než co jiného. Bohužel, nemám moc damage. Zaplať bůh za peta, který si svůj díl práce odvede, ale že by squig herder nějak vynikal 1 na 1, to tedy opravdu bohužel ne.
Další pohled na Runeblade of Darkness na seřadišti. Jako na potvoru byla právě noc, takže screenshoty jsou vesměs tmavé.
Raid v jízdě je krásný pocit. Sedí to bezvadně i zvukově - dusot kopyt, vlčích drápů a dinosauřích spárů, skřípění kožených postrojů - opravdu moc fajn.
Napřed jsme celkem hladce z pochodu dobyli pevnost Thickmuck Pit v Badlands. Pár obránců nemělo šanci. Po dobytí pevnosti jsme ještě udělali krásný obchvat - vyjeli jsme zadní brankou a znenadání je před hradem převálcovali .
Stejně snadno jsme dobyli pevnost Gnol Baraz v Blackfire Pass. Připojili jsme se k random raidu a pevnost byla za chviličku naše.
Pak jsme se přesunuli do Talabeclandu. Dobyli jsme věž Varentanes Keep. Zaútčili jsme na pevnost Passwatch Castle, ale tam už se shromažďovali obránci. Probili jsme se prvním okruhem hradeb, vyčistili je, rozbili bránu. Když jsme se však dostali k bossovi, nastal problém - měli jsme jenom jednoho tanka, který na sebe nabral bosse, a ostatní NPC championi se pustili do nás. Navíc dorazili obránci po resu, takže jsme selhali. Nedá se nic dělat, nemůže to pokaždé vyjít.

1 komentář:

Ninjagon řekl(a)...

Jaký chudáček chcípáček Keonax :-)