pondělí 27. srpna 2007

Vzpomínky na WOW část 3: Blackwing Lair a Ahn'Qiraj

28.11.2005: Guilda Motion dala první kill Nefariana, hlavního bosse Blackwing Lair, za stranu Alliance. U tohohle killu jsem tenkrát nebyl, ani zdaleka jsem na to neměl equip, ale byl jsem na oslavě, která se pak strhla ve Stormwindu. Ohromně mě to inspirovalo: poprvé jsem pocítil ten ohromný respekt, který Motion na serveru měla.

28.1.2006: Nefarian, poslední boss Blackwing Lair. Nevím, jestli to je datum mého prvního raidu, ale je to pravděpodobné. Do té doby jsem chodil hlavně Molten Core a Alterac Valley, abych získal epického mounta. V Blackwing Lair jsem nasbíral nejlepší set, který jsem kdy měl - full Tier 2 i s mečem Ashkandi. Chodil jsem ho rád a mockrát, i když už ho ostatní neměli rádi.
počátkem roku 2006 jsem udělal svá první videa: Dole v dole a Jsem klidnej. Snad sem časem hodím nějaké odkazy. Smůla je, že videa v internetu nevydrží dlouho, a tahle jsou přece jen rok a půl na světě.
Na jaře 2006 vyšel nový dungeon Ahn'Qiraj. Než se otevřel, museli hráči sbírat a odevzdávat suroviny pro válku a musel být splněn otevírací quest. Dodnes to považuju za jeden z nejlepších eventů v historii Warcraftu.
Když se brány Ahn'Qiraj otevřely, asi jeden den trval útok nestvůr z Ahn'Qiraj na jižní Kalimdor. Také se objevili 3 unikátní bossové - obří brouci. Byl jsem u toho, když jsme je nalákali do základny a s pomocí stráží je zabili. Jsme jediní na serveru, komu se to podařilo, protože ti brouci byli vidět jen ten den. Proto už se to také nikdy nikomu nepodaří.

V té době jsem prožíval první ze dvou vrcholů svého hraní WoW. Dával jsem tomu hodně a hodně jsem dostal. Byl jsem u našich prvních killů od huhuran k C'Thunovi.
Tenhle screenshot má datum 5.3.2006. Upřímně, nepamatuji se, jestli to byl first kill. Možná že ano - pokud ano, tak mám další first kill k dobru :-).
6.3.2006 jsme zabili Princess Huhuran jako první na serveru. Byl to hodně infarktový boj, který měl daleko k dokonalosti a který přežil jeden jediný mág z celého raidu. Nicméně boss ležel a to bylo jediné, co se počítalo. Udělal jsem na to první ze svých killovacích videí.

21.3.2006: první allianční kill Twin Emperors. Výborný boj, při kterém musí meelee classy přebíhat z jednoho konce místnosti na druhý, protože dvojčata Emperors si každou chvilku prohodí místa. Jemen tenkrát zazpíval nesmrtelné We are the champions, což jsem zvěčnil v dalším videu.
15.5.2006: Tohle je screenshot, kterého si hrozně vážím: první allianční kill C'Thuna, hlavního bosse Temple of Ahn'Quiraj. Byl jsem u všech neúspěšných pokusů a poctivě jsem prošel až ke killu. C´Thuna dodnes považuji za jeden z nejtěžších raidů, které jsem kdy chodil. Celá řada guild ho nedala nikdy, ani když měli lepší vybavení než my.

9.6.2006: Poslední boss z Ahn'Qiraj, u jehož prvního killu jsem byl, je písečný červ Ouro. Na jeho počest jsem udělal video s melodií Mister Sandman nahranou od Blind Guardian. Považuji ho za jedno z těch lepších :-).

Žádné komentáře: