neděle 26. srpna 2007

Oblivion

Hraju právě Oblivion. Poprvé jsem ho rozehrál hned jak vyšel - na podzim 2006. Podruhé jsem to rozjel pěkně od začátku letos v létě, pěkně od začátku. nainstaloval jsem si mod Ouro's Oblivion Overhaul, který řeší nejzásadnější chybu Oblivionu - to, že level nepřátel se dynamicky nastavuje podle levelu hráče. Ouro tento problém ve svém modu vyřešil, navíc mod obsahuje spoustu dalších vychytávek, takže celá hra je mnohem zábavnější. Alespoň pro mě.
Tohle je obrázek ze sklepení mého domu ve městě Anvil. V domě strašil původní majitel, který byl necromancer. Tady jsem právě oživil jeho mrtvé tělo, abych se s ním vypořádal jednou pro vždy.

Dodělal jsem linii questů ve Fighter's Guild a nyní jsem guild master. Tady jsou dva pěkné screenshoty:
Tohle je strom ze sklepení Blackwood Company ve městě Leyavin. Blackwood Company byla konkurenční organizace, která se snažila zničit Fighters Guild. Její členové požívali drogu z tohoto stromu a bojovali v transu a halucinacích.

Za vítězství nad Blackwood Company jsem dostal tuhle helmu a stal jsem se guild masterem Fighters Guild. Helma je krásná, ale nemůžu ji nosit. Rozhodně ne, z estetických důvodů :-).
Tohle je rituál Cult of Dawn, kteří mají na svědomí vraždu ubohého Emperora a otvírání bran Oblivionu. Za chvíli si s nimi pohovořím chladnou ocelí, protože na tom oltáři mají knihu Book of Xardas, která je klíčem k jejich moci a vazbě na daedra lorda Dagona.

Tohle je Martin, syn zavražděného imperátora a jediný žijící potomek jeho rodu. Zachránil jsem ho z opatství Weynon Priory a ukryl ho v klášteře Clouds Ruler Temple.
Teď právě jsem znovu v Oblivionu. Tahle brána je kousek od města Cheydinhall. Hrabě vládnoucí městu je dost nervózní, protože jeho rozmazlený synek hrající si na rytíře se se svou partičkou vydal dovnitř. Budu muset pro něj dojít a dostat ho ven.

Žádné komentáře: