středa 29. srpna 2007

Oblivion: Člověk neví, kam dřív skočit...

V Oblivionu jsem včera postoupil o pár krůčků dál. Zavřel jsem daedric bránu blízko Cheydinhallu a vyvedl jsem odtamtud syna místního hraběte. Za odměnu jsem byl přijat do rytířského řádu a získal jsem magický meč.

Taky jsem splnil quest od daedry jménem Namira. Poslala mě zachránit skupinku jejích uctívačů, kteří přežívali ve tmě v jednom sklepení, před aktivními kněžími, kteří je chtěli vymítat s pomocí pochodní. Kouzlem od Namiry jsem jim pochodně pozhasínal a světloplaší uctívači už se pak o ně postarali sami :-). Za odměnu jsem dostal prsten, který jsem mohl postrádat a tak jsem ho odnesl Martinovi do Cloud Ruler Temple. Potřebuje ho na magický rituál proti Order of Dawn.


Na guildu mágů ve městě Bruma zaútočili necromanceři pod vedením bytosti jménem Mannimarco, King of Worms. Jsem zvědav, jak bude vypadat. Pobočku v Brumě vybili a zapálili, přežil jen jeden z mágů, který má v oblibě neviditelnost. V centrále guildy následně vznikl chaos a panika, mám teď za úkol získat dva mocné artefakty, které si rozebraly jednotlivé frakce.

Martin rovněž potřebuje krev boha. Naštěstí by mohla být k dispozici krev prvního vládce Uriela Septima, který se proměnil v boha Talose. ám se teď vypravit na místo jeho hrobu a přinést jeho brnění. Navíc se prý v Brumě objevila další brána do Oblivion. Najednou člověk neví, kam dřív skočit...

Žádné komentáře: