úterý 21. srpna 2007

první post

Tak tohle je můj další blog, kde bych chtěl zaznamenávat zážitky a screenshoty z her. Smyslem tohoto blogu by mělo být průběžné mapování mé kariéry hráče. Rád bych měl záznamy o tom, co jsem kdy hrál a jaký jsem z toho měl pocit.

Snad i v budoucnosti rozjedu samostatné blogy pro rozsdáhlejší online hry, do kterých se snad pustím. Nicméně tento blog by mohl být jakýmsi kořenovým záznamem, odkud povedou odkazy na další samostatné aktivity. Taky sem chci zaznamenávat věci ze single-player her.

Jsem docela zvědav, jak se mi bude dařit. V minulosti už jsem podobné projekty rozjel vícekrát a některé byly docela slušné. Tady jsou odkazy:
http://www.volny.cz/nom/Gamerlog.htm - Gamerlog, seznam památných her od samotného začátku (což mohl být rok dejme tomu rok 1986?) až do roku 2002 (jinými slovy, než přišel Dark Age of Camelot). Časem by snad stálo za to to převést do nového prostředí, nebo možná sem do blogu. Ale pravděpodobně se k tomu nedostanu.
http://www.sweb.cz/Verghiz/ - Verghiz's Anarchy Online Diary - stránka o Anarchy Online. popisuje období od 17.8. do 4.1. 2001. To bylo dost zajímavé období v mém životě - poslední čtvrtrok v mém prvním zaměstnání, společnosti CCA.
http://www.sweb.cz/Carolus_friar/ - Chronicle of Carolus - stránka o mé první postavě z DAoC. Období od 8.1. do 2.9.2002, kdy jsem hrál DAoC na anglickém RP serveru.
http://www.sweb.cz/Carnulf/ - Carnulf Saga - stránka o mé druhé a hlavní postavě z DAoC. Období od 5.9.2002 do 25.3. 2003. Hrál jsem to určitě déle, ale už jsem to nezaznamenával.

Teď mě mrzí, že nemám nic podobného z World of Warcraft, který jsem hrál zdaleka nejdéle (od Dne 1 v prosinci /nebo v listopadu?? - snad se to dá dohledat podle screenshotů/ 2004 do 27.7.2007). Zato jsem udělal pár slušných videí, ke kterým se dodnes rád vracím.

http://keonaxlotro.blogspot.com/ - první opravdový blog - Keonax in Middle Earth Online. Relativně nedávné období: 10.5. - 11.7. 2007. Hrál jsem to chvilku, a ještě se k tomu chci vrátit.

Žádné komentáře: