úterý 21. srpna 2007

Vzpomínky na WOW část 2: Keonax - warrior

19.5.2005: Tohle je nejstarší screenshot s Keonaxem na evropském serveru Shadowmoon. Původně jsem chtěl hrát warriora, protože s hunterem na US serveru jsem měl problémy se dostat do random grup, zatímco warriorů byl trvalý nedostatek. Brzy jsem měl zjistit, jak velký je to omyl.
12.6.2005: Založení guildy Eonarians na Shadowmoonu. můj brácha Ninjagon, Sunreal, Hergoth, Kartren, Herodik, Nymphe. Pokud si dobře vzpomínám, Tuviel a Navigator se k nám připojili až na Shadowmoonu, na US serveru s námi nehráli.
Někdy během léta 2005 jsme přestoupili do guildy Motion - http://motion.parba.cz/. Guild leaderem byl Noztra, skvělý, nezapomenutelný a rovněž kontroverzní vůdce a protect warrior. Pod jeho vedením se Motion vypracovala na nejlepší guildu na serveru na straně Alliance a podržela si tento status bezmála dva roky (do jara 2007).
26.9.2005. Onyxia. První velký raid, jaký jsem kdy šel. Moc pěkný drak a skvělý souboj ve třech fázích. Netuším, jestli právě tenhle screenshot je z mého prvního raidu Onyxie, ale je to dost pravděpodobné. Pro mě to byl naprosto skvělý zážitek.

16.12.2005: Ragnaros, hlavní boss Molten Core. Tyhle raidy se chodily ve 40 lidech. Už Molten Core bylo hodně vymakané z hlediska designu, a finální boj s Ragnarosem kladl značné nároky na vybavení (zejména fire resist) i na skill. Dlouho jsem mohl chodit jen nižší bosse, než jsem nabral equip na Ragnarose.

17.1.2006: Získal jsem prvního epického mounta. Za reputaci v Alterac Valley - prvním a podle mě nejlepším battlegroundu, jaký dosud ve hře je. Chodil jsem ho dost dlouho, asi dva měsíce, ale bylo to pro mě mnohem větší zábava, než farmit peníze. Alterac Valley se ve svých počítcích nejvíce přibližoval tomu, jak by mělo PvP podle mě vypadat. Ostatní battlegroundy - Arathi Highlands a Warsong Gulch - už bohužel byly jen o farmení reputace.

Žádné komentáře: