pondělí 13. dubna 2015

WoW: Operator Thogar - masakr mezi kolejemi

Operator Thogar je docela nechutně těžký boss. Ano, při LFR raidech není moc těžký, ale na Normal úroveň dá setsakra zabrat. Vládne kolejišti, po kterém čas od času sviští čtyři vlaky. Když vás přejede vlak, není to hned konečná, ale jen pokud jste na plném zdraví. Některé vlaky jen profrčí, jiné zastaví a vyskáčou z nich addi. Addů je hromada, ale jen někteří jsou opravdu nebezpeční - ti musí dolů rychle. Na některých vagonech přijede dělo, které se musí zabít. A kromě toho všeho má boss hnusné ability - bomby a miny, které hází hráčům pod nohy.
Takže to znamená být neustále  pohybu. Petfektně se pohybovat mezi kolejemi podle toho, jak vlaky jezdí (naštěstí mají stejný vzorec), dávat pozor, kam šlapete, a zabíjet, co je správně třeba. Proti tomu je takový Heigan z Naxxramasu blahé paměti hotový čajíček.
Zkoušeli jsme Thogara tři večery, než se nám včera večer konečně podařilo ho sundat. Nejméně dvakrát jsme wipli kolem 10% a jednou dokonce na 0% - musely chyběl tak dvě tři rány.

Tak si říkám, jak daleko ještě mohou jít tvůrci WoW s obtížností? Už takhle je to docela na hranici mé pozornosti, uhlídat si všechno, co se ve hře děje. Nebýt modů, které hlásí trochu v předstihu, na kterou kolej se má raid přesunout, nedalo by se to dát. Nebýt kolegů, kteří hlásí instrukce na teamspeak, určitě bych dělal mnohem víc chyb. A ty jsou tady zkrátka smrtící. Kdyby vlaky jezdily úplně náhodně, myslím, že bych prostě nebyl schope to hrát.

Žádné komentáře: