sobota 4. února 2012

AC2 Revelations - Istanbul

Istanbul se hodně vydařil. Město je krásně pestré, dýchá z něj Orient na každém kroku. Je to něco jiného než renesanční Florencie anebo Řím.
Už od začátku tu Ezio má k dispozici celou řadu nástrojů: bomby pro lákání stráží, otrávené šipky a pistoli. Městské stráže tu mají muškety namísto kuší, moc pěkně vypadá, když je začnou ládovat.
Asi největší inovací je hák na vystřelovací čepeli, pomocí kterého Ezio lépe šplhá a taky může klouzat po natažených lanech. Tohle se vážně povedlo. 
Snažím se hrát na plnou synchronizaci, to znamená plnit i vedlejší parametry questů. Hra je tak mnohem náročnější. Při dobývání věže to znamenalo zlikvidovat stráže a

1 komentář:

jeje řekl(a)...

Cependant, vous devrez peut-être envisager le guide étape par étape air jordan 11 retro et les pointeurs décrits ci-dessous pour faire de votre croissance globale de la marque une réalité. Le 1 qui supervise et effectue des procédures chirurgicales dans l'œil ou les yeux est appelé un ophtalmologiste. Le principe de fonctionnement de Lunar est une structure plutôt élaborée. Stetson, le nike air jordan 5 low fils d'un chapelier, a remarqué que la tête ne convenait pas, il a décidé de fabriquer un chapeau plus fonctionnel. Il n'y a pas de doute; La Tour Eiffel arrive en tête de toutes les listes touristiques de Paris. L'autre problème possible est nike air huarache homme noir et blanc lumineux air la barrière de l'innovation technologique.