pátek 11. dubna 2008

Kmotr: kůň Chartům a Turek Sollozzo

Letadlo přistává v L.A. Scéna převzatá z filmu. Letíme s Tomem Hagenem přemluvit filmového magnáta Woltze, aby dal Johnymu Constantinovi roli ve svém novém filmu. Nechtělo se mu, pacholkovi. Nepochopil, že padrino dává nabídky, které nelze odmítnout.
Ve hře je krásně pojatá scéna ve Woltzově domě. Ten je udělaný přesně jako ve filmu (který jsem mezitím shlédl). Mise je plížící, napřed se proplížit mezi strážemi do stáje ke koni Chartúmovi a potom s jeho uřízlou hlavou do Woltzovy ložnice. Tady jsem si poprvé vyzkoušel škrcení garottou. Woltz nebyl rád, když tu hlavu našel.
Slavná vražda Turka Sollozza je taky perfektně propracovaná. Napřed jsem musel počkat na telefon oznamující místo schůzky - Louis Restaurant. Musel jsem skočit do auta, abych tam byl dříve než Turek. Vyčistil jsem cestu k zadnímu vchodu a umístil pistoli za splachovací nádržku na toaletě. Pak jsem v klidu poobědval pár metrů od Michaela se Sollozzem a kapitánem McCluskeym.
Když Michael srovnal účty s Turkem, naložil jsem ho do auta a odvezl do přístavu. Byla to dost náročná cesta, Tattagliovi měli po městě pár barikád a honili mě auty. Naštěstí se mi na několikátý pokus podařilo přežít a šťastně Michaela naložit na loď na Sicílii.
Přijde mi to, že dějová linie je ve hře jakoby paralelní ke konkurenčnímu boji mezi famigliemi. Zatím jdu jenom po Tattagliích a beru malé ryby - hospody, pekaře, cukráře, jednoho hrobníka. Další na řadě budou skladiště, a nakonec huby - logistická centra každé famiglie. Ty budu muset napřed najít.
Nevím, jestli je konkurenční boj nějak provázán s dějovými misemi. Zatím mi přijde, že v ději postupuji celkem rychle (už jsem skoro v polovině knihy), protože mě hra k tomu vede.
Mám radost, jak je to celé variabilní. Jsou tu i kill tasky, kdymám někoho zabít, a pokud to udělám správným způsobem, dostanu výrznou finanční odměnu. Jednoho chlapa jsem měl zapálit Molotovovým koktejlem. Jiný si dovolil na pekaře pod naší ochranou, tak za trest skončil v pekařově peci.

4 komentáře:

qqqqqqqqqqqq řekl(a)...

vb愼栠敲㵦栢瑴㩰⼯睷⹷潫敢慢歳瑥慢汬桳敯⹳獵挮浯•㰾瑳潲杮栾瑴㩰⼯睷⹷潫敢慢歳瑥慢汬桳敯⹳獵挮浯⼼瑳潲杮㰾愯ा਍愼栠敲㵦栢瑴㩰⼯睷⹷摡摩獡畳数獲慴⹲獵挮浯•㰾瑳潲杮愾楤慤⁳畳数獲慴獲⼼瑳潲杮㰾愯ा਍愼栠敲㵦栢瑴㩰⼯睷⹷楢歲湩慢⹧獵挮浯•㰾瑳潲杮戾物楫慢㱧猯牴湯㹧⼼㹡ഉ㰊⁡牨晥∽瑨灴⼺眯睷愮楤慤湳摭爭湵敮⹲獵挮浯•㰾瑳潲杮愾楤慤⁳浮⁤畲湮牥⼼瑳潲杮㰾愯ा਍愼栠敲㵦栢瑴㩰⼯睷⹷潪摲湡㈱甮⹳潣≭㸠猼牴湯㹧潪摲湡爠瑥潲ㄠ㰲猯牴湯㹧⼼㹡ഉ㰊⁡牨晥∽瑨灴⼺眯睷瘮湡汣敥慦摮牡数獬甮⹳潣≭㸠猼牴湯㹧慶汣敥㱦猯牴湯㹧⼼㹡ഉ㰊⁡牨晥∽瑨灴⼺眯睷渮歩慥物潦捲ㅥ甮⹳潣≭㸠猼牴湯㹧楮敫愠物映牯散ㄠ⼼瑳潲杮㰾愯ा਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍ഉऊ਍

Unknown řekl(a)...

zzzzz2018.7.27
ray ban eyeglasses
louboutin shoes
nike requin
michael kors outlet online
canada goose jackets
canada goose uk
ugg boots
off white shoes
cheap jordans
fitflops sale

zzyytt řekl(a)...

adidas superstar
retro jordans
nfl store
lacoste
ultra boost
off white
louboutin shoes uk
adidas eqt
nike air max
birkin bag

yanmaneee řekl(a)...

bape hoodie
michael kors outlet online
kyrie irving shoes
steph curry shoes
nike sneakers
kyrie 5
nike vapormax
yeezy supply
balenciaga shoes
yeezy shoes