pátek 10. srpna 2018

Subnautica: Dohráno, 9,5 z 10

Tak jsem to dohrál.Hodně moc mě to bavilo. Gameplay je prostě super. Subnautica baví skvělým scifi příběhem, který se postupně odhaluje.
Je pecka, jak se postupně proměňuje pohyb hráče po moři. S každým novým vozidlem a ponorkou se odkrývá další část hlubin, která otvírá nové možnosti prozkoumávání. Zároveň se s každým vozítkem zásadně proměnil způsob pohybu a hraní.

Celou dobu jsem čekal, kdy najdu recept na pořádnou zbraň, kterou pobiju všechny otravné predátory. Nedočkal jsem se. Ve hře sice jsou torpéda, ale způsobí jen krátkodobé odehnání nepříjemných mořských draků. Jediná opravdu fungující obrana je vyhnout se  jim. Pasivní obrana ponorky nebo štíty pomůžou jen částečně a na chvilku, navíc žerou příliš mnoho energie.
Velikou spoustu zábavy jsem si užil se základnou. Stavění vlastního obydlí, zkoušení různých zdrojů elektrické energie, několik havárií, zatopení základny, hašení požáru v ponorce - to všechno jsou super zážitky, které mi hra nabídla. A další ohromná přednost - nezačla mě nikdy nudit. Tím, jak se herní zážitek dokáže pořád měnit, je Subnautica prostě bezkonkurenční. Už už si myslíte, že víte jak na to - a šup, hra vás pošle třeba do lávové jeskyně, kde je všechno jinak.
Mořské biotopy jsou úchvatné a geniálně rozdílné. Je jen škoda, že některé jsou až příliš nebezpečné - takže se nevyplatí v nich moc přebývat.
V Subnautice jsem strávil 61 hodin a odemkl jsem 15 ze 17 achievementů. Když jsem nasedal do rakety a aktivoval jednotlivé systémy, cítil jsem zvláštní slavnostní pocit. A když jsem se na planetu díval z vesmíru, měl jsem pocit zatraceně dobře vykonané práce. Na tuhle hru nikdy nezapomenu.
Za mě 9,5 z 10.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

right here useful reference hop over to here Hermes Dolabuy Visit This Link this website

phabee řekl(a)...

click now i1q57c6g28 replica louis vuitton bags zeal replica bags replica bags cheap a fantastic read z1u49g7v02 zeal replica bags reviews go u5d94a3p76 replica gucci replica bags nyc