úterý 10. března 2015

WoW: Oregorger a Hans'Gar s Franzokem

Eonarians mohou oslavit další zářez  - v neděli padl Oregorger a chvíli poté také dvojčata Hans'Gar a Franzok.

Oregorger je docela náročný pacholek. V první fázi má docela nepěkné ability, kterým je potřeba se vyhýbat. Oba tanci se musí správně střídat a přiskakovat nebo uskakovat od bosse.
 Druhá fáze je mnohem náročnější. Oregorger rozhází truhličky a začne se kutálet chodbou. Hráči musí truhličky rozbíjet, aby se Oregorger mohl nažrat rudy, která je v nich obsažena. Teprve pak se vrátí do první fáze a je možné s ním bojovat.
Problém je v tom, že chodby jsou úzké a Oregorger dává nepěknou damage. Pokud mě přejede, zpravidla končím. Dokážu to tak ustát, pokud jsem vyhealovaný, ale většinou to tak není.
 Oregorgera jsme zkoušeli snad tři týdny, vždycky když zbyl čas po Gruulovi. Jsem moc rád, že konečně padl.
Hans'Gar a Franzok - to jsou ultra zábavní bossové. Boj probíhá uprostřed transportních pásů, které se občas rozjedou. Jezdí po nich pláty žhavého železa, které dělají nepěknou damage. Vedle toho ze stropu bouchají buchary. A vyhnout se jim není vůbec legrace.
Přitom se oba bossové činí, skáčou a dávají damage.
Tyhle bosse jsem dakrát zabil v LFR. To je podstatně jednodušší. Na Normal se nám kupodivu povedl kill hned první večer, snad na čtvrtý pokus. Tomu se říká progress!

Žádné komentáře: