středa 22. října 2014

WoW: Throne of Thunder

Raid Throne of Thunder je předposlední nejtěžší v Mists of Pandaria. Je rozdělen do čtyř křídel.
Asi nejvíc se mi líbilo křídlo Forgotten Depths. Neskutečně veliká jeskyně je plná gigantických potvor. Naštěstí se tu dá jezdit na mountech a docela velké části thrash mobů se lze vyhnout. Forgotten Depths pro mě opravdu naplňují pojem "epický raid".
Megaera je asi  něco jako hydra. Celý boj jsou z ní vidět jen hlavy. Na začítku jsou hlavy tři, během boje začnou přibývat. Raid se musí přesouvat od jedné hlavy na druhou a zabíjet je ve správném pořadí.
Obrovský pták Ji-Kun je poslední boss na konci Forgotten Depths.Hnízdí na obrovské platformě, kolem které jsou ve vzduchu rozvěšena jeho hnízda s vejci. Z vajec se postupně líhnou mláďata a zapojují se do boje.
 Boj s ním je hodně zajímavý, během boje skopává hrdiny z kruhové plošiny do propasti, tam je ale zachytí vítr a vynese je zpět na plošinu.
Halls of Flesh Shaping je třetí křídlo ze čtyř. Boss jménem Durumu the Forgotten vypadá jako starý dobrý Eye of Beholder.
Finální dungeon Pinnacle of Storms je završený soubojem s Lei Shenem, Králem bouří, The Thunder Kingem. Lei Shen je mocný prastarý Mogu. Při questování v zóně Kun-Lai Summit jsem se marně snažil zabránit Zandalari trollům, aby vyzvedli a vzkřísili jeho tělo. Na Isle of Thunder je Králi bouří věnována vlastně celá zóna.
Musím popravdě přiznat, že v raidu jsem si souboj s Lei Shenem moc neužil: poměrně brzy jsem umřel a boj jsem jen sledoval. The King of Thunder má nepříjemné elektrické schopnosti a postupěn elektrizuje jednotlivé části podlay, která se zalévá vodou. Nic moc příjemného.

Žádné komentáře: