čtvrtek 23. října 2014

WoW: Farmení UBRS

Upper Blackrock Spire neboli UBRS je legendární starý dungeon, přepracovaný pro Warlords of Draenor. Dobře si vzpomínám, jak jsem si tam kdysi dávno chodil s warriorem pro equip. Naposledy jsem si URS párkrát dal sólo a dvouhlavého pekelného psa The Beast jsem si ochočil jako peta.
Posledních pár týdnů je otevřené přepracované UBRS. Dočasná verze před spuštěním Warlords of Draenor je kratší, obsahuje pouze tři bosse a končí v aréně. Zmizeli dráčci v líhni, kde se Leeroy Jenkins stal nesmrtelným, místo nich je tu  boss.
Dungeon poskytuje loot na úrovni 550, což je o něco málo lepší než ty nejlepší fialové věci, které mám z raidů (dosud jsem chodil jen random Looking For Raid neboli LFR verze, loot z Normal a Heroic verzí je lepší).
Hned při prvním runu nového UBRS mi padl chestplate a rukavice. Z prvního bosse padá ještě prsten - a ten ne a ne padnout, a když už padne, dostane ho nějaký rogue. Chodím UBRS několikrát za večer, včera jsem tam byl snad pětkrát - a zatím nic. Tak uvidíme, zda se na mě usměje štěstí.

Žádné komentáře: