pátek 8. července 2011

IPAD2: Jack of All Tribes

Jack of All Trades je hra z kategorie Time Management. Jde o optimální využívání zdrojů - panáků z kmene - v daném čase. Panáci plní úkoly - staví a upgradují budovy, odstraňují kameny, pěstují potravu anebo kácejí stromy, ale rovněž mají své potřeby - potřebují dostat najíst, v dalších misích pak i napít koktejlů, případně pobavit ohňostrojem, divadlem anebo svezením na ochočeném dinosaurovi. To vše se ovládá ťapáním na příslušnou budovu.
Občas se v misích objevují puzzle mezihry typu Hide and Seek - najít zadané předměty ze ztroskotaného letadla anebo létajícího talíře.
Hra má celkem sexy grafiku a mise jsou příjemně variabilní. Není to moc o taktice, spíše se počítá rychlé rozhodování a určování okamžitých priorit. Mise jsou poměrně rychlé, každá se dá zvládnout za 5-10 minut. Ideální zábava před spaním.
O příběhu se tu moc nedá mluvit, titulky dialogů na začátku misí hru spíše doplňují. Hra stojí na roztomilé grafice. Každá mise se dá dohrát bez jakýchkoliv problémů, ale stinout ji v daném čase, to už může být docela výzva. Jsem někde v polovině a zatím se bavím přiměřeně. Jako kratochvíle před spaním - beru.

Žádné komentáře: