pondělí 6. prosince 2010

Jak jsem sháněl Cataclysm : Collectors Edition

Dneska jsem strávil podvečer běháním kolem Cataclysm: Collector's Edition. Vezmu to stručně.
12:30 Volám Sengimu. Dozvídám se, že Cataclysm ani Navi dosud nedorazili. Domlouvám se, že zavolám později, a odcházím na pracovní jednání.

15:30 Skončil jsem jednání v Dejvicích. Volám Sengimu, dozvídám se, že Cataclysm je k vyzvednutí ve Funstore v Sokolské. Volám Navimu a zjišťuji, že na něj mám staré číslo. Volám znovu Sengimu a beru si aktuální číslo na Naviho. Volám Navimu a beru si od něj telefon na pana Pospíšila. Sedám do auta a vyrážím směrem k magistrále.

Volám panu Pospíšilovi a ujišťuji se, že budou v práci a že pro mě Cataclysm má. Zapomínám se zmínit, že chci Collectors Edition.

16:30 Úspěšně nacházím Funstore. Pan Pospíšil mi s úsměvem nabízí Cataclysm: Normal. Tu nechci. Collectors nemají, už všechny kopie odeslali a další budou možná do 14 dnů. Odcházím po schodech. Na ulici volám Navimu a říkám mu, co se stalo. Během telefonátu se vracím do Funstore a dávám Naviho na telefonu panu Pospíšilovi. Bohužel pan Pospíšil CE opravdu nemá.

16:40 Sedám do auta. Volám Sengimu - radí mi zkusit JRC. Odjíždím do Arkád do JRC gameshopu. Hoši na krámu mají 4 kopie Cataclysm:CE, ale všechny zadané. Tvrdí, že nemůžou prodávat před půlnocí. Ukecám je, aby zavolali do centrály JRC v Košířích. Říkají, že by na centrále měly být 4 kusy.

16:50 Sedám do auta, volám Navimu. Vím, že v JRC má známé. Prosím ho, aby někomu zavolal, aby mi v Košířích CCE vydali. Vyrážím směrem k Baranďáku.

16:55 Navi volá zpět. Prý to ani nemám zkoušet, jeho známý mu řekl, že všechny 4 kopie na skladu JRC jsou už zadané.

17:10 Dorážím na Smíchov do Anděla. Jdu do JRC. Hoši mají plný krám a WOWCCE za výlohou. Jeden z prodavačů říká, že CCE mají pro předobjednané zákazníky, ale měli by mít jednu navíc. Do toho zvoní mobil, volá Navi.
Přerušuji rozhovor s prodavačem. Navi mi sděluje, že sehnal jednu CCE u svého známého na Vínohradech, k odebrání zítra. Chlubím se, že na Smíchově jsem sehnal jednu kopii, domlouváme se, že ještě zavolám.

17:20 Vracím se do krámu a snažím se ukecat nebo podplatit prodavače, aby mi CCE prodal už dnes. Chlapec se dívá do počítače a omlouvá se, že bohužel už ani tu jednu krabici pro mě nemají a i kdyby měli, stejně mi jí nemůže prodat, protože by platil pokutu nebo by ho vyhodili z práce. Ujišťuji ho, že nemá zájem na jeho vyhození a odcházím k autu.

17:25 Uklouznu na zku%veně mokré podlaze v mínus druhém podlažním parkovišti a narazím si koleno. Bolí to jako prase. Kulhám k autu.

17:30 Volám Navimu a říkám mu, že jsem na Smíchově neuspěl a budu moc rád za šanci zítra na Vinohradech. Slavnostní spuštění holt shlédnu jenom Ninjagonovi přes rameno. No big deal, stejně bych dnes nic moc neuhrál.

17:45 Cvičně se zastavuji na Zličíně. Je tam jakýsi obskurní gameshop, kde Cataclysm dnes ještě vůbec nemají. Snad ho dostanou zítra. Objednávám si jednu kopii CCE pro jistotu, kdyby to zítra na těch Vinohradech nevyšlo.

18:00 Sedám do auta a odjíždím houstnoucí vánicí na Plzeň. Cataclysm si nevezu. Neklesám na mysli, poslouchám stará rock'n'rollová alba Karla Zicha a těším se na zítřek.

;-)

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Obsession... ;-) Tak hlavně ať to dobře dopadne.