sobota 21. listopadu 2009

WoW: Malygos

Malygos, Modrý Aspekt magie,  je jedním z nejmocnějších draků ve světě Azerothu. Vznáší se se svým Blue Dragonflight nad Nexusem, obrovskou magickou věží. Tato horní část se jmenuje Eye of Eternity.
Raid na Malygose je atypický: po chvilce čištění běžných mobů jsme nasedli na létající draky a vlastní boj s bossem probíhal ve vzduchu.
Pětadvacetičlenný raid na dracích, bojující s gigantickým modrým obrem - to je hodně epický zážitek! Draci jsou tankovací, healovací a útoční. Boj je docela náročný, protože se raid musí kolem Malygose točit, aby uhnul jeho plošným kouzlům.
Musím přiznat, že mi to vůbec nešlo. Pravidelně jsem umíral z nejrůznějších důvodů, shrnuto - z lamení. Tak vznikl i tenhle pěkný screenshot, který zobrazuje boj jaksi z pozice mrtvoly mnoho sáhů pod ostatními.
Chtělo by to hrát víckrát po sobě, aby si to člověk zažil. Bohužel Malygose v guildě moc nechodíme, dosud jsem měl šanci vidět ho jen jednou.
Po vítězném zdolání Malygos zmizí - ne, není možné ho zabít - a odměna padá z krystalu, který zůstane na místě. Objeví se i samotná Alexstrasza. Teprve v této létající podobě vynikne její nesmírný majestát: ostatní draci - tak velcí oproti hráčům, které nesou na hřbetě - jsou velcí jako její spár.

Žádné komentáře: