čtvrtek 1. ledna 2009

WAR: Runepriest jede

Přes vánoční svátky se rozjel Keg End live event - série speciálních questů točících se kolem trpasličího piva. Byly poměrně netradiční - zahrnovaly zabíjení obrů a goblinů střežcích ukradené pivo, pití ukořistěných soudků, vystřelování rachejtlí a připíjení ostatním hráčům.
Usmyslel jsem si, že bych chtěl získat trofej - pivní korbel, co se dá nosit na opasku. Splnil jsem všechny jednoduché questíky, ale s bídou jsem měl nárok na první odměnu - titul The Drunkard.
Farmením běžných mobů se dalo získat v lepším případě 10 influence points, lezlo to pomaličku, že by u toho člověk strávil mládí.
Zbývalo mi několik nesplněných věcí, mimo jiné zabití 20 epických obrů nacházejících se v RvR zónách. Měl jsem za to, že je na to třeba raid, ale pak mě napadlo zkusit, zda bych dokázal zabít sólo. Vypravil jsem se do T1, kde jsou tihle obři rank 8 hero. A ejhle: můj statečný trpasličí runepriest na ranku 16 si dokázal poradit s vyhealováním jejich damage a moje dotky obra po čase udolaly!
Byl to celkem porod, jiná classa než healer by neměla šanci to sólo ustát, protože obr měl hromadu životů a dával nepříjemné tečky. Nicméně moje taktika slavila úspěch - za zabití jednoho obra jsem dostal rovných 600 Influence points. To hned influence bar poskočil!
Jediný problém byli občas low level destro hráči - když jsem měl na sobě obra, tak mě dokázali zabít i sólo. Za hodinku jsem měl vyfarmeno a epický korbel už se mi houpe na opasku. To potěší!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Na 16tem levelu mozna ne, ale na 17-21 obriky vyfarmis s cimkoliv, at mas anebo nemas heal. Ono totiz obvykle 10 levelu nahoru od jakehokoliv hera staci, abys ho usoloval, i bez healu. Zkousel jsem to tedy s WL a Mara. V tomto pripade je tezsi pouze butcher, protoze ma dotky.

Keonax řekl(a)...

No nevím, nechci to zpochyb%novat, ale neumím si to představit, tihle obříci měli lvl 8 a hafo životů, mlátili mě docela dost, boj trval určitě minimálně 5 minut čistého času a za tu dobu jsem se minimálně 5x vyhealoval z 25 na 100% (a to nepočítám hotky, které jsem na sobě měl skoro pořád).