čtvrtek 13. března 2008

Assassin's Creed: Doktor z Accry

Šermířské souboje jsou v Assassin's Creed super. Od té doby, co Altair umí protiútok z obrany, jsou snad až příliš snadné. Bez problémů si poradím i s tlupou protivníků. Ale zábava to je.
Toto je hlavní cíl. Velitel Johanitů. Sadistický lékař. Ten v zakrvácené zástěře. Ten chudák, kterého drží stráže, se pokusil utéct ze špitálu. Za chvíli mu nechá zlomit nohy.
Ukryt v houfu mnichů jsem pronikl až do vnitřních prostor špitálu. Bohužel se mi nepovedlo zaskočit Doktora při "léčení", tak jsem musel absolvovat šermířský souboj proti docela slušné přesile.
Před smrtí mě špitálnický doktor zkoušel přesvědčit, že jeho pacienti jsou bývalí šílenci, které vytáhl z chudobinců a vězení a svými drogami jim vrátil rozum. Může být. On sám tomu asi věřil. Já jsem před chvílí viděl něco jiného.
Omočit sokolí peříčko v krvi oběti - a pak rychle pryč, rozbitým oknem ven ze špitálu a po střechách přes půl města, než setřesu pronásledovatele.
Po technické stránce je Accra méně optimalizovaná než Damašek. Občas se projevilo trhání - nic problematického, ale umělecký dojem lehce utrpěl. Damašek mi přišel naprosto plynulý. Další mrzutá věc je, že ta verze, co mám, čato padá. Tak čtyřikrát pětkrát za večer hraní.

Žádné komentáře: