středa 24. dubna 2024

WRSR: Železárna a strojní fabrika Žatce

 Žatec jsem pojal jako druhé hutní město. V Lounech už jsem měl rozjetou výrobu oceli pro stavebnictví, v Žatci jsem šel o krok dál - chtěl jsem vyrábět strojnické součástky.


Postavil jsem masivní důlní infrastrukturu. Možná až trošku předimenzovanou. Podařilo se mi ale poskládat uhelnou elektrárnu, výrobu oceli i továrnu na strojnické součástky do funkčního celku, který docela dobře šlape. Protože vozím pracovníky autobusem, postavil jsem k elektrárně domek, aby se mi v zimě nezastavila.

I v Žatci se mi povedlo téměř vyhubit město, když jsem při přestavbě přerušil elektrické vedení a zapomněl jsem ho ihned opravit.



Poměrně dlouho jsem se trápil s mosty. Možná jsou až oc vysoké a nevypadají úplně organicky, ale projede pod nimi i ta největší loď.




Severně od Žatce jsem vybudoval JZD s živočišnou výrobou. Můj první masný statek u Komorna přestával stačit. Tady mám dostatečnou rezervu. Mrazírenský sklad je napojený na vlak, ale mám pocit, že jsem ve hře neviděl mrazírenské vagóny. Tak budu muset rozvážet kamiony.



Žádné komentáře: