sobota 29. října 2016

WoW: Bossové Emerald Nightmare

Il'gynoth je jeden z Old Gods. Silně připomíná starého nepřítele C'Thuna z Ahn Qiraje. V první fázi boje se zabíjejí chapadla a addi, teprve ve druhé fázi se otevře přístup do Il'gynothova nitra.
Il'gynoth mi přijde jako vůbec nejtěžší encounter. Ve třetí fázi po návratu z nitra bosse je až nechutně těžký. Zažil jsem několik random raidů, které si na něm vylámaly zuby a lidi to prostě vzdali.
Pavoučice s nezapamatovatelným jménem Elerethe Renferal se během boje mění v obrovského ptáka.
Značně chaotický boj probíhá na démonické verzi Thunder Bluffu. Nejtěžší je první fáze boje na prvním skalnatém suku.
Předposledním bossem Emerald Nightmare je polobůh Cenarius, posedlý zlem satyra Xaviuse.
 
Boj s asistencí Malfuriona je vyloženě povedený. Uvědomil jsem si, jak bezvadně bossové v Legion během boje hláškují.  Je potřeba vědět, co a jak dělat - jako vždycky ve WoW raidech.
Arcisatyr Xavius byl kdysi dávno elfem, stejně jako Malfurion a Illidan. Jako jeden z prvních podlehl moci Buring Legion.
Xavius je finální boss Emerald Nightmare. Jako boss se povedl, ale vůbec se mi nelíbí prostředí souboje. Šedá prázdnota vypadá jako loading screen z Assassins Creed.
Boj je hodně o zabíjení addů a správné manipulace se snovým stavem, který Xavius sešle na část raidu.
Po zabití Xaviuse se probere očištěný Cenarius. Emerald Dream se předvede ve vší kypící kráse bujné přírody. Jsem zvědav, jestli se někdy dočkáme Emerald Dreamu jako normální zóny.

Žádné komentáře: