čtvrtek 1. září 2016

WoW: První krůčky v Legion

Tak jsem se rozhodl opět skočit do WoW. Jak jsem si pročítal informace o datadisku Legion, řekl jsem si, že v tom Keonuxe a Humara prostě nemůžu nechat. Už jsem do nich investoval tolik času a úsilí, že prostě nechci skončit na půli cesty.
Pokud dobře počítám, je to můj čtvrtý návrat. Bylo to hodně impulzivní rozhodnutí, ale mám z toho dobrý pocit. Připadám si jako recidivující závislák - prostě jsem si nemohl pomoci.
 Legion vypadá docela úchvatně. Hodně věcí se změilo. Jako první praští do očí grafika - tady se WoW hodně posunulo. Jsou úplně předělané talenty, takže už zase neumím hrát svojí postavu. Ale to se poddá.
Fascinuje mě, jak se WoW neustále mění. Ve Stormwindu je zacelená trhlina, kterou kdysi způsobil Deathwing.
Úvod do Legion je opravdu epický. Série questů vypráví o invazi Alliance a Hordy na Shrouded Isles, kde se opět objevili démoni Burning Legion.
 Je to pojaté jako suprové scénáře: raid alliančních válečníků pod vedením krále Variana Wrynna a hordí raid pod vedení Sylvanas Windrunner si probojovávají cestu armádou démonů.
 Bohužel mám nehezké screenshoty s UI a jmény NPC: ještě jsem je neuměl vypnout. Až to budu hrát s válečníkem, dám sem lepší screenshoty.
 Na pobřeží byl docela slušný šrumec.
 Jeho veličenstvo Varian Wrynn, král Stormwindu a vůdce Alliance.
 Na konci stál starý známý parchant Gul'Dan, který tu vyvolal obrovského démona Krosuse.
 Krosuse jsme ještě dokázali přemoci. Boj má docela unikátní průběh, z jedné strany útočí Aliance, z druhé strany Horda. Navzájem jsme se viděli, ale nemohl jsme na sebe útočit.
 Gul'Dan, jeden z nejepičtějších nepřátel.
 Nakonec si Gul'Dan povolal na pomoc celou Legii nejrůznějších démonů. Pochopil jsem, proč si říkají Legie - protože jich je mnoho. Jasný odkaz na evangelia.
Takovou armádu jsem ve WOW ještě neviděl. Generičtí démoni provázeli mocné unikátní bossy. Tuším, že se s nimi všemi budu postupně utkávat v dungeonech a raidech Legion.

Žádné komentáře: