neděle 8. února 2015

WoW: Konec Garrison kampaně

Dodělal jsem Garrison kampaň. Byla to nádherná questová série, kterou jsem hrál dva měsíce. Vždycky jsem udělal pár questů, pak byla pár dní pauza - a pak jsem dostal další krok, buď jsem někde našel tajemný předmět nebo zprávu, anebo mě oslovil některýz důstojníků v Garrisonu.
Poslední část questů se odehrává v Taladoru. Tady jsou ohromná železná vrata střežící cestu do Tanaan Jungle. Je to začátek Path of Glory, skřetí silnice, po které Iron Legion pochodovala k Dark Portalu.
U cesty stojí pevnost, na kterou naše síly zaútočily. V pevnosti řádil obr, kterého jsme museli zabít. Tady se farmí reputace Sha'tari Defense, kterou potřebuji nafarmit na Exalted status, abych získal legendárního Irontusk elekka. Čeká mě hodně práce.
Naše armáda se shromáždila před branou. A vstříc nám vyjel Grommash Hellscream. Legendární vůdce Iron Horde. Pravděpodobně ultimátní boss Warlords of Draenor. Myslel jsem, že nás čeká v Blackrock Foundry, ale teď mi oznámil, že počká v Tanaan Jungle. Cesta je zatím zablokovaná. Ale jednou se otevře, a pak...

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

qzz0511
canada goose outlet
denver broncos jerseys
michael kors
ugg outlet
true religion jeans
pandora charms
christian louboutin outlet
true religion jeans
cheap jerseys
yeezy boost

SSSSSS řekl(a)...

nike react
air jordan 12
yeezy wave runner 700
prada sunglasses
michael kors handbags
adidas stan smith uk
nike shox for women
yeezy
westbrook shoes
golden goose

Unknown řekl(a)...

zzzzz2018.7.27
ugg boots
christian louboutin outlet
moncler online
pandora jewelry outlet
canada goose jackets
cheap nba jerseys
coach factory outlet
football soldes
louboutin shoes
uggs outlet

jeje řekl(a)...

Vous asics gel lyte 3 homme vert devez commencer avec autant de décorations effrayantes que possible et délicieux Air Jordan 7 GS Femme délices tels que les pommes au caramel. Les chaussures asics bébé 5, 6 et 7 sont des basket femmes nike cortez cavités Nike Split avec une pondération de périmètre, air jordan 5 hornets mais pas le canal avec les longs fers. air jordan 11 ie low cobalt price Après un certain temps, les semelles claires asics gel lyte 5 bleu et rouge ont été conçues pour montrer le jaune cortez nike femme blanche et ensuite passer leur coloration sur une nuance d'ambre. air jordan soldes femme

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

moncler outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
supreme clothing
coach handbags
coach outlet
issey miyake
ugg outlet boots
ralph lauren polo
fitflops clearance