sobota 17. ledna 2015

WoW: Sejmuli jsme Tectuse

Ve čtvrtek 15.ledna jsme v High Maulu sejmuli Tectuse. Tectus The Living Mountain je hodně nepříjemný boss. Je to veliký kamenný obr, který sesílá nepěkná kouzla a po smrti se rozdvojí. Občas vytáhne ze země kusy skal, které blokují výhled na bosse i na healera. Ještě horší je červená kouřová stopa, která pronásleduje jednoho z hráčů a zůstává na zemi, kde blokuje pohyb ostatním.
Nejhorší Tecusovou abilitou je, že se po smrti narodí dva menší. A z každého menšího se pak narodí čtyři malí - takže když se zabijí najednou, rázem tu běhá osm menších vydání Tectuse. Samozřejmě je zabíjíme postupně, takže jich máme nejvíce pět najednou.
Nejsou až tak drsní, ale peklo je, že každý z nich má své ability - to znamená pětkrát víc skal a pětkrát víc červených čmoudíků. Když padnou čmoudíky najednou na pět lidí v raidu, je to docela peklo.
Jakmile se zabije první čtveřice, už to jde celkem dobře - než se zabije zbývající střední boss, raid se vyléčí a zkonsoliduje. A poslední čtveřice, která se z něj narodí, už se dá zvládnout.
Tectus nás docela potrápil, wipovali jsme na něm snad dva týdny. O to větší radost jsem měl , když lehl. Teď je snad už na řadě bažináč Brackenspore, ze kterého mi padá luk.
Po Brackensporovi zývají už jen dva bossové. Jsem docela zvědav, jak dlouho nám to bude trvat. Každopádně raid začíná být lépe vybavený, takže by to mohlo jít snadněji.
Od Ježíška jsem dostal tuhle létající kozu. Je zajímavé, že při běhu na zemi vypadá hrozně blbě, ale ve vzduchu má jinou animaci a je to elegance sama.

Žádné komentáře: