středa 10. prosince 2014

WOW: Nový konec UBRS

Upper Blackrock Spire neboli UBRS je legendární dungeon z počátků WOW. Chodíval jsem ho před deseti lety, když jsem sbíral equip na Onyxii a Molten Core. Později jsem UBRS chodil sólo a ochočil jsem si tu plamenného psa The Beast. Boj s Beastem patří k nejlepším zážitkům ve WOW: pokoušel jsem se o něj několikrát sólo a nakonec jsem si musel povolat na pomoc Ninjagona, aby mě při ochočování healoval. Dodneška mám Beasta mezi svými pety.
UBRS se ve Warlords of Draenor dočkalo impozantního faceliftu. Jsou tu noví bossové, nové questy. Zmizeli dráčci, kteří  udělali Leeroye Jenkinse nesmrtelným. Na jeho počest se do nového UBRS dostal stejnojmenný follower, kterého je možné si vysloužit a odvést do garrissonu.
Ulítávám na závěrečné pasáži nového UBRS. Souboj s finálním bossem se odehrává na kovové platformě, která se vznáší zavěšená u stropu obří jeskyně v Blackrock Mountain. Přes tuhle jeskyni jsme roky chodívali do UBRS, LBRS a Blackwind Lair. Po velikém řetěze nad žhnoucí lávou se chodívalo na centrální schodiště, kudy vedla cesta do Blackrock Depths (BRD) a Molten Core.
Moc mě potěšilo, že z nové platformy se dá skočit dolů!

Žádné komentáře: