pondělí 29. září 2014

WoW: Ding 90

Tak jsem včera dosáhl 90. levelu. Šlo to hodně rychle: mám hotové questy jen v Jade Forest a Valley of the Four Winds a rozdělané Krasarang Wilds. Hodně mi pomohlo, že jsem poslední tři dny chodil random dungeony. Musím přiznat, že dungeony v Mists of Pandaria překonávají svojí epičností všechno, co jsem ve hrách dosud viděl. Jsou to skutečně epické encountery se vším všudy, a zároveň neskutečná zábava. A to jsem ještě neviděl ani jeden raid.
Mogu'Shan Palace je hodně rychlý run. Trial of the King, během kterého musí grupa porazit tři klany, není příliš náročný, ale díky velikosti nepřátel působí hodně epicky.
Gate of the Setting Sun je o bitvě s armádou hmyzích Mantidů. Zatímco se grupa probíjí po hradbách velké zdi Serpent;s Spine, hmyzí obluda Raigonn se snaží prolomit bránu Velké zdi. je to asi největší potvora, jakou jsem dosud ve WOW viděl.
Siege of Nuizao Temple je opět tématicky zaměřený na boj s mantidy. Družina má za úkol porazit hmyzí armádu, která se zmocnila pandarenské pevnosti. Asi nejzajímavější je boj s vojskem Commandera Vo'jaka(nomen omen):  mantidská armáda se snaží probít se po schodech a grupa musí schody bránit shazováním zpomalovacích a útočných soudků. Pouze mantidi, kteří se probijí až nahoru, se musí zabít klasickýcm způsobem. Tomu říkám parádní nápad!

2 komentáře:

Válečné hry řekl(a)...

Tak to gratuluji, já jsem stále zatím pouze level 87 v této hře, chci si to pomalu vyquestit, ale mám rested bonus, takže by to mělo jít i tak docela rychle. Každopádně Q do těch dungů si bral kde?

Marek Novotný řekl(a)...

Jde to hodně rychle, mě to trvalo ani ne měsíc a jel jsem hodně v klidu. Questy se nabírají vždycky na začátku dungeonu a odevzdávají se většinou na konci (je hodně příjemné, že se člověk nemusí vracet). Já jsem chodil random dungeony, pokud máš level 87, tak se do toho klidně můžeš pustit.