neděle 7. září 2014

WoW: Chrám Tian Monastery

Mists of Pandaria je hodně promakaný datadisk. Oproti Cataclysm je tu mnohem víc dynamického contentu - krajina se hráči mění pod rukama, NPC cestují a provázejí hráče na jeho pouti. Výsledný zážitek při questování je mnohem kompaktnější a lepší.
Nechci tu popisovat každý quest nebo lokaci, omezím se jen na ty nejlepší momenty.
Do Pandarie jsme doletěli na okřídlené lodi a pátráme po ztraceném princi ze Stromwindu. Hned na pobřeží potkáváme plavidla Hordy, která tu útočí na pandí vesnici. Následovala krásná série questů - bombardování hordích lodí, útok na základnu, probití se do vesnice a dobytí chrámu v držení Hordy.
 

Na severu úvodní zóny The Jade Forest se nachází chrám Tian Monastery, ne nepodobný Shaolinu. pandí mniši tu trénují bojové umění a holdují pivu. Uvitali mě hostinou, teprve pak jsem se vydal na plnění questů.
Během jednoho z questů jsem si s mnichy i zatrénoval. Je tu hodně questů, kdy se tradiční ovládání přepne do specifického. Při tréningu jsem měl za úkol správně opakovat po učiteli výpad pěstí, kop anebo výkřik.
Není to úplná novinka - například už v misích Argent Tournament v Northrendu se některé věci ovládaly speciálně (třeba rytířský turnaj). V Pandarii je toho víc - nebo mi to alespoň tak připadá.

Žádné komentáře: