neděle 6. ledna 2013

AC3: Rozbití spojenectví a bitva u Monmouthu

Patrioti a George Washington i Haytham mě zradili. Washington vyslal vojsko proti Indiánům, včetně mojí rodné mohawské vesnice.
Snažil jsem se zabránit nejhoršímu, ale nebylo to nic platné. nakonec jsem musel v souboji čelit nejlepšímu příteli z dětství Kanento:konovi a musel jsem ho zabít.
Tady příběh AC3 začíná přitvrzovat. I když bylo celou dobu jasné, že bez ohledu na výsledek občanské války Indiány nic dobrého nečeká, přesto je tohle dost neradostný dějový zvrat. Byl bych se tomu rád vyhnul, ale příběh je bohužel nekompromisní.
Vrátil jsem se k Patriotům a dorazil jsem právě na začátek bitvy u Monmouthu. Generál La Fayette se snažil zastavit prchající vojáky, které k ústupu strhl můj hlavní nepřítel Charles Lee.
Převzal jsem velení předvoji a zdržel jsem postupující červenokabátníky. Na můj vkus příliš krátká a jednoduchá záležitost (ano, jsem namlsaný z Bunker Hillu).
Connor se opravdu zdravě naštval. Poslal do háje Haythama i Washingtona, který nechce pochopit, že Charles Lee je parchant, a pořád se ho zastává.

Žádné komentáře: