pátek 26. února 2010

WoW: Guild kill - Profesor Putricide - 10 man

Včera večer se mi nechtělo raidovat. Jsem hodně unavený, protože mám spoustu práce a nevím kam dřív skočit. Naštěstí jsem se nechal od Herga ukecat a vyrazil jsem na desetimužný raid do Icecrown Citadel.
Raid byl naprosto pohodový, dařilo se nám, na co jsme sáhli. Bez problémů jsme zprošli Lower Spire a snad na jeden wipe jsme zabili i náročné morové obry Festerguta a Rotface, na kterých jsme ještě před pár týdny potupně umírali. 
Na konci křídla Plagueworks je Profesor Putricide, šílený vědec zahrávající si s morovým slizem. Vlastní boj je hodně zábavný, jeden z hráčů (typicky druhý tank) se převtělí do podoby Abomination (do češtiny bych to přeložil jako "odpornost" nebo "ohavnost") a musí vysávat louže slizu, které profesor vyrábí. Čas od času profesor provede experiment, ze kterého vznikne oživlá slizová koule zelené nebo oranžové barvy. Tyhle potvory se musí rychle zabíjet, jinak vybijí raid.
Profesora jsme se snažili zabít už posledně, ale bez výrazného úspěchu. Včera nám to ale odsýpalo jako na drátkách. Hned prvním pokusem jsme ho dostali asi na 7% a po pár dalších nevydařených pokusech konečně lehl. Mám pocit, že to byl první guildovní kill.
Byl to opět super zážitek. First killy mě hodně berou, mám vždycky hroznou radost, když se to povede. A profesora jsem si užil.

Žádné komentáře: