pátek 6. prosince 2013

Assassin's Creed IV: Bílá velryba

Bílá velryba je hodně vzácná. Oproti ostatním cílům pro harpunu nemá stálé stanoviště. Spawnuje se náhodně, vždy na několik hodin.
Lokaci bílé velryby je možné sdílet s přáteli přes Uplay. Protože na Uplay nemám žádné přátele, mám takříkajíc smůlu a jsem odkázaný na svoje spawny.
Harpuna je v pohotovosti, lov začíná.
Zásah! Bílá velryba táhne člun. Rychle umístit pár zásahů, než se potopí a přetrhne lano.
Naštvaná velryba útočí na člun.
Ještě pár zásahů - a je to. Bílá velryba je moje!
Teprve při vytahování na Jackdawa je vidět, jaký je to macek. Porcování kořisti už hra taktně zamlčuje, i tak je ale vidět, že velrybářské řemeslo je pěkně krvavé.
Kůži z bílé velryby potřebuji tuším na popruh na meč. Na těch pár řemínků je potřeba tři kůže. No nevím, z téhle velryby bych nařezal řemínků pro celou Havanu.

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

qzz0511
coach outlet
christian louboutin shoes
canada goose outlet
clippers jerseys
ugg outlet
giuseppe zanotti outlet
polo ralph lauren
canada goose jackets
michael kors outlet
michael kors handbags

Unknown řekl(a)...

pandora jewelry
ralph lauren uk
ralph lauren uk
golden goose sneakers
nike presto femme
nike air max 90
moncler jackets
longchamp outlet
moncler online outlet
soccer shoes
zzzzz2018.7.27

jeje řekl(a)...

Il a causé basket nike air max enfant fille un coup avec des célébrités dans la musique hip-hop au Royaume-Uni. Une agence de recrutement Air Jordan 4 Homme de Warrington a commenté les opportunités dans la ville de Stockport: «Il air jordan son of mars homme existe une vaste gamme d'emplois Stockport et d'opportunités d'emploi, que vous souhaitiez travailler basket enfants nike presto dans un magasin, un hôtel, un garage ou un salon. Et baskets nike air max 2017 tandis que vous trouverez juste beaucoup trop de zones de votre globe air jordan france paris de cigare à penser pour cet article, j'ai supposé que je air jordan 1 mid bleu pourrais fournir un certain nombre de conseils de la stratégie pour l'allume-cigare chassure nike air max 2017 très important, sans doute l'accent le plus important peut avoir (attaché ensemble avec l'humidor naturellement).

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

clarks shoes
ralph lauren polo
asics shoes
pandora jewelry
nike shoes
moncler outlet
true religion
ralph lauren uk
vibram five fingers
longchamp outlet