úterý 11. června 2013

AC2 Brotherhood: Římské pašije

Colosseum je klíčovou římskoustavbou a v příběhu AC3 Brotherhood hraje klíčovou roli. Podíval jsem se sem několikrát. Kromě pokladů a praporů se tu nachází i Lair of Romulus.
Při pátrání po milenci Lucrecie Borgie jsem se připletl k římským pašijím, které se hrají v Colosseu. V převleku za herce jsem musel zachránít milence představujícího Ježíše před vrahem a vysloužit si tak klíč do Andělského hradu.
Skvělá zápletka a skvělé provedení. Musel jsem stopovat vraha při jízdě Římem na koni, na vybraných místech vyposlechnout schůzku s Borgiovými přisluhovači a eliminovat je. Pak jsem musel proniknout do hlídaného Colossea, odstranit odstřelovače, vmísit se mezi herce a odnést k lékaři otráveného Lukréciina milence, který v pašijích představoval Ježíše.
AC2 Brotherhood tady demonstruje koplexní misi, která šikovně kombinuje řadu herních mechanismů ve skvělý a zábavný koktejl. To všechno se navíc odehrává na hlavní mapě, je to to stejné Colosseum, kam se dá ve hře zajít naprosto kdykoliv. Z mého pohledu je v tomhle série AC3 bezkonkurenční, žádná jiná hra to nedělá tak dobře.

Žádné komentáře: