čtvrtek 21. února 2013

World of Tanks: online zápolení ocelových ořů

World of Tanks je překvapivě zábavná hra. Člověk by nevěřil, že onlinovka ovládaná pouze čtyřmi klávesami a myší může poskytovat tak komplexní a zajímavý zážitek.
První věc, která mě na WoT chytla, je krásná grafika. Prostředí je docela vymazlené, graficky moc pěkné.  každá bitevní mapa je specifická.
Množina dostupných tanků je dostatečně široká a zajímavá. Každá z šesti národností zastoupených ve hře nabízí plnohodnotný strom tanků a obrněných děl. Jen za Sovětský svaz jich je 54!
Každá třída vozidel má v bitvě specifickou funkci. Lehké tanky průzkumnou, střední tanky útočnou, těžké tanky obrannou, obrněná děla útok na přímou viditelnost a dělostřelectvo ničení po balistické křivce na velkou vzdálenost.
Hra je neskutečně variabilní. Každá bitva je specifická, každá má jiný průběh.A hrozně se liší hra za různé typy vozidel. Lehký tank se chová a používá úplně jinak než samohybné dělo. Každá zbraň je vysoce specifická a to je moc dobře.
Hodně oceňuji komplexní model tanků. Opravdu hodně záleží na tom, kam se povede umístit zásah. Funguje tu viditelnost a maskování, lze se s tankem schovat v křoví. Je možné se krýt za terénem, za budovami nebo za troskami tanků. Hra spravedlivě odměňuje dobré hráče, kteří tohle všechno umí, a nekompromisně trestá ty, kteří to neumí. Já zatím patřím spíše do té druhé skupiny.
Moc se mi líbí vychytané detaily na některých mapách, jako třeba tohle dýňové pole se strašákem.
 
Čím vyšší level, tím mi přijde hra náročnější. Hrozně jsem se těšil na těžký tank KV1 na V. úrovni. Na IV. úrovni mi to docela šlo, měl jsem z bitev požitek. Při přechodu na KV1 jsem však tvrdě narazil: je sice dobře obrněný, ale skoro se s ním nedá jezdit a věž hrozně pomalu reaguje a zaměřuje. je to jistě dáno i nevycvičenou osádkou, která si bude muset na nový tank zvyknout. Nevím ale, jestli na to budu mít dost trpělivosti, protože zatím většinou potupně prohrávám. Sice mě hned tak nezabijou, ale připadám si jako sedící kachna.
A tohle je doposud můj nejlepší výkon v bitvě, 5 zničených nepřátel. Želbohu, už nikdy se mi nepovedlo s k němu ani přiblížit.

2 komentáře:

SSSSSS řekl(a)...

nike air force
nfl jerseys
kobe byrant shoes
adidas iniki
chrome hearts online
hermes bag
adidas nmd
hermes birkin
huarache shoes
fitflops sale clearance

jeje řekl(a)...

Bottes conçus pour faire les difficultés new balance 999 aztec gold de travail sont conçus pour protéger le travailleur contre les dangers distincts qui pourraient être rencontrés dans différentes circonstances d'emploi. Il peut arrêter la vampire métamorphique qui a provoqué de la tache qui reste pour obtenir un temps prolongé. C'est certainement tout autant que la personne, une flamme particulière va acquérir plus de temps pour commencer le cigare, mais est efficace pour les basket nike air max thea print beige retouches fantastiques. Tout au long de l'année civile, la star a également reçu quatre-vingt-douze trois photos de l'année, en comparaison avec les soixante-huit trois conseils qu'il avait dans chacune des saisons qu'il a jouées ensemble. Cela garantit certainement quelque chose pour tout le monde. Ces cicatrices surélevées sont grandes et irrégulières, se développant souvent bien au-delà des Air Jordan 2 France limites initiales de la plaie et se résorbant rarement seules.